| Roxana x a întrebat:

Sunt noua pe site si din cate vad aici am ocazia sa gasesc cat mai multe raspunsuri.

Problema mea e cam in felul urmator:am 17, acum 8 luni mi-am inceput viata sexuala si la fiecare contact sexual simt numai durere nicidecum placere. ori durerile primei dati erau normale. dar si acum? Vreau sa stiu daca vi s-a intamplat si voua, fetelor.Astept cat mai multe raspunsuri.

5 răspunsuri:
| CevaNormal a răspuns:

Buna si bun venit! Deci sa incepem: evident ca ai probleme de sanatate, si nu este normal, se pare ca ai probleme de genul femenin, intelegi? urgent trebuie sa mergi la medic, si sa faci tratament conform prescriptiei medicale. Cit tine sexul, o sa trebuiasca sa-l excluzi total in timpul tratamentului, altfel exista sanse mari ca sa faci ceva cronic, dupa care nu ai sa poti avea copii, si multe probleme de acest gen. Apropo, eu personal stiu mai multe fete de 17-19 ani care au probleme de aceasta natura, si nimic bun nu a iesit din asta. Toate se trateaza. Bafta!

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Pot fi multe cauze. Un motiv poate fi preludiu - care e absent sau insuficient. Femeile au nevoie de o perioadă mai mare pentru a se "încălzi" pentru ca vaginul să se dilate să faciliteze penetrarea şi să se umezească - din acelaşi motiv. Acesta ar putea fi un motiv. Un alt motiv ar putea fi de natură fizică: ai o infecţie, un cheag, ţi s-au inflamat ovarele. Pentru a afla asta mergi la medicul ginecolog şi îţi faci analize. Şi o altă problemă ar putea fi de natură psihică: eşti stresată, eşti încordată, crezi că e interzis ceea ce faci.
Trebuie să analizezi cauza, pe cât posibil "la rece" şi apoi să cauţi o soluţie. Baftă şi multă sănătate!

| roxana_9288 a răspuns:

Pff
parca suntem gemene
si eu sunt tot Roxxu, tot acum 8 luni mi-am inceput viata sexuala, am si eu 17 si, si eu am aceleasi dureri
eu, personal, cred ca le am din cauza ca nu ma pot concentra, tot timpul am alte ganduri, cand sunt in situatia de a face sex... trebuie sa inveti sa te relaxezi, sa te gandesti in timp ce faci, ce ai vrea sa iti faca, ca asa te vei simti mai "aprinsa", nu stiu... succes oricum!

| anka_3741 a răspuns:

Buna! pentru inceput da asa se intampla dar trebuia sa te duci l genekolog l un konsult sa iti dea medikamente ca inauntru ai rana si palcerea nu o simti ca nu iti dai drumul si nici nu itiz vei da daca nu mergi l doctor, chiar daca iti e mai asa, dar dpa aceea o sa iti fie mai bine

| cristibossu27 a răspuns:

Du-te la doctor ginecolog.cred ca ai probleme.