Daca nu stiai de ce ai facut'o? Bine acum nu pot sa te cataloghez ptc sunt altii care fac greseli si mai mari. Si nu.nu poti ramane insarcinata. Si inca ceva. lasatsi fata ptc sunt altii care fac greseli si mai mari, si de aia nu va mai luatsi, ati gasit'o chiar pe ea? Si macar e bine ca a venit si ne'a intrebat ca sa fie sigura. Dar totusi pe viitor sa te informezi.
Am si eu o intrebare, mult mai inteleapta si mai logica decat cea pe care ai pus-o tu aici.
daca nu esti informata despre lucrurile astea, de ce mama mea nu te informezi? de ce nu incerci sa aflii mai multe? s-a inventat google si s-au scris o grmada de cari pe tema asta. si acum intrebarea si mai grea DACA NU ESTI INFORMATA ASA CUM TREBUIE SI HABAR NU AI DE NISTE LUCRURI ESENTIALE, DE CE MAMA MEA FACI LUCRURILE ASTEA CU BAIETII? DE CE TE APUCI DE PRACTICA DACA NU STII TEORIA?
te rog eu sa te apuci si sa te informezi si sa nu te mai intorci aici cu intrebari atat de stupide. daca vrem sa fim ca cei mari si sa facem sex, pentru ca si ei asa fac, macar sa si fim maturi, nu numai sa parem. un om normal si matur s-ar informa inainte.
Mya-trebuia sa te informezi inainte sa vina totul de la sine.inainte de a accepta sa vina el la tine cand esti singura sau inainte sa accepti sa mergi tu la el cand e singur.haideti mai copii, nu mai sunteti in stare nici sa ganditi logic?
cat despre faptul cu judecatul si gasitul raspunsurilor. draguta, in momentul in care pui o intrebare aici iti asumi unele lucruri. una dintre ele este sa fi judecata, alta sa se rada de tine, alta sa fi certata, alta sa fi luata la misto.nu iti asumi asta si nu iti place poti sa pleci linitita.suntem aici sa va deschidem ochisorii, sa va facem sa intelegeti anumite lucruri.nimic din ceea ce facem, unii dintre noi, nu este gratuit.este pentru ca voi, intr-o oarecare masura,"ne obligati" sa va luam asa.
Bravo isabella! Esti pe locul 1 la nesimtire! Ti-am raspunsurile si am o intrebare pentru tine.Esti handicapata?
Nu ramai insarcinata, sati linistita
Bine ciudata intrebare dar nu te judec. deci nu ai cum sa ramai gravida numai daca(o sa vb pe intelesul tau) o baga inauntru in vagin.deci nu ai cum sa ramai gravida stai linistita sunt altii care fac lucruri mult mai grave decat ce ai facut tu. si @izabella03 de ce esti pe acest site ca sa critici oamenii? tu chiar crezi in asta cu "cele mai bune critici intaresc caracterul?(scuze de cacofonie). mie mi se pare ca tu critici cam mult ori ajuti un om cu intrebarea ori du-te de aici ok?
si daca nu esti experta de ce mai faci asemenea chestii? frate, voi nu stiti procesul de reproducere, ce crezi ca sunt spermatozoizii aia? zburatori si din pantaloni iti sar in vagin? nu are cum. NUMAI la un contact sexual in care a lasat sperma in tine, poti ramane gravida. Doamne.
Cum ziceam. vreau raspunsuri serioase. nu sa ma judecati daca ma informez sau nu... ca pana la urma intrebarea a fost alta... nu : "ma scuzati daca sunt informata sau nu despre anumite treburi?" Jeez!
Aolo ce comentati atat lasati-o inpace ca asa eram si eu la inceput cu toti suntem nu stie si gata cee atateaa comentari sittu asta este facut pentru a ne ajuta nu pentru a ne critika idiotilor nu estii insarcinata stai linistita :*