O iau cu sfarsitu, la inceput e ciudat sa fi goala in fata unui barbat, dar cum reincapeti increderea devine minunat.
Si tu chiar ai nevoie de stres ?
Deci uite cum incepe, tu faci sex si iti deregrezi menstruatia.
Poate intarzia o zi doua bla bla bla.
In aceste zile minunate esti pe patu de moarte cu intrebare " Daca sunt insarcinata? ", si daca iti intarzie menstruatia mai bine de o saptamana e si mai minunat, mai mai ca avansezi spre gandu acela emo de a te omora.
Mai e si faza cu pastilele, intarzie menstruatia, si iar apare superbu gand sau superba intrebare " Daca sunt insarcinata? ", si uite asa poti sta in stres foarte frumos, e bine?
Nu prea cred.
Si sa iti mai zic ceva, daca incepi acum mai tarziu ce o sa faci?
Nu sugerez prostitutie si alte prostii ale adultilor care au gandirea mai rau ca comunistii, dar o sa te plictisesti de sex.
Si sincer, mai bine gandeste'te de 100 de ori daca e bine, daca ti'ar fi bine, cum ti'ar fi mai bine, daca ai fi mai fericita, daca chiar poti avea incredere in el, daca chiar il cunosti, daca chiar te merita, daca chiar te vrea pe tine si nu VIRGINITATEA ta!
Atentie mare, esti un copil si te poate prostii usor, nu ceda si nu te lasa influentata.
Nu esti deloc pregatita pentru un astfel de pas, si riscurile sunt foarte mari, ca sa ti le asumi.Citeste intrebarea Sandrei, si ai sa vezi. Sexul, e bine sa-l incepi dupa varsta de 17-18 ani,ca acum nu esti inca "formata"... Nu e timpul pentru prezervative,anticonceptionale,grija de sarcina, grija de avort, grija de cancer de col uterin. Fericirea lui poate insemna "nenorocirea " ta.De la joaca cu papusile, vrei sa treci in 5 luni, la joaca cu "sexul".
Despre corpul tau nu cred ca ar trebui sa fi complexata,el daca iese cu tine inseamna ca te place asa cum esti! cat despre sex incearca sa nu te gandesti la varsta, daca e devreme sau nu, daca e bine sau d rau.totzi trecem prin asa ceva,chiar daca este greu d crezut si baietii virgini isi pun o gramada d intrebari pentru prima data a lor.
incearca sa traiesty clipa, daca il iubesti cu adevarat si simti ca merita sa-ti pierzi virginitatea cu el lasate purtata d clipa! nu te mai gandi ca ai putea ramane sau ca s-ar sparge prezervativul, la o adica c ne este scris s va intampla mai devreme sau mai tz!
succes si sper ca te-am ajutat!
"o facem sau ne despartim"
mai bine te desparti de el acum, virgina n-o sa mori crede-ma. in rest, no comment.
Eu zic sa astepti pana la 18 ani, si cere-i lui cand ejaculeaza sa inceteze penetrareaIar ca sa nu-ti mai fie frica, doar relaxeaza-te si simte-te bine.Bafta!
In primul rand
cel mai bine dai papuci e prea mare pentru tine +5 si crede-ma ca o sa regreti
faci ce vrei mie chiar nu imi pasa da team avertizat
@addu pai gandeste-te putin de ce ar sta unu de 20 cu una de 15, si nu pune botu' la vrajeala ca are experienta
Tu nu trebuie sa ne intrebi pe noi cand sa.ti incepi viata sexuala cand esti pregatita ii dai drumul.dar daca n uesti sigura.ci esti nehotarata poti sa mai astepti poate vei mai slabi si nu te vei mai simti complexata. daca te iuubeste cu adevarat el ar trebui sa inteleaga acest lucru.adica ca nu esti pregatita.dar de acum trebuie sa te gandesti doar tu nuami a ta poate fi decizia... Funda?>
Daca nu esti pregatita s-o faci nu te baga.esti si micuta, nici nu esti sigura pe tine si s-ar putea sa regreti intr-o zi. anticonceptionale de la varsta ta nu cred ca este ok sa folosesti, sterilet trebuie sa te duci cu unu din parinti la ginecolog, si steriletu se baga la o nastere un avort sau cand esti pe naspa,(menstruatie). folosete foite sau prezervativ, daca ai ghinionu sa se rupa da fuguta la farmacie si ia-ti pastila de a doua zi.dar stai de vorba si cu mama ta cerei si ei sfatul, si o sa vezi ca asa o sa-ti fie mai usor sa te decizi. dar parerea mea este ca esti micuta pentru pasu asta si nici nu prea ai cunostinte despre. nu are de ce sa iti fie rusine cu corpul tau, nu esti singura fata plinuta. bafta si ai grija ce alegi, in primul rand gandeste-te la tine nu la el, ca el daca te iubeste te intelege.
Mi se pare ca nu-i pasa de tine si vrea doar sex, la 20 de ani ai lui ar trebui sa stie ca ti-ar face foarte mult rau.
Spune-i ca nu esti pregatita si ca vei incepe viata sexuala la 18 ani! daca te asteapta inseamna ca te iubeste cu adevarat dar ma indoiesc
@Tigrila pai de ce?:-s Nu este o diferenta gigant de...10-15 ani. Sau nu stiu, explica-mi putin
@cazzo Nu.
Chestia e ca nu m-a obligat, nu mi-a spus faze de genul "o facem sau ne despartim", mi-a lasat la libera alegere.
@Tigrila inteleg la ce te referi, dar...n-am comentariu! Ai dreptate si m-ai lasat fara cuvinte.
eu zic sa mai astepti 2-3 ani,daca el nu vrea te rog sa-i arati ce am scris noi si daca intr-adevar tine la tine te v-a astepta, sa nu-ti fie rusine de corpul tau,sa-ti fie rusine de ce poate iesii din el,ma refer la vorbe urite si alte cele,oricum esti prea cruda pentru inceputul unei relatii sexuale,dupa cum ai scris si tu despre mama ta ca te poate citii, o sa ai numai neplaceri in familie.
Cu respect, Nicu
Ar fi o prostie sa iti incepi viata secsuala la ani astia parerea mea.eu am 16 ani si nici prin kp nu mi-a trecut sa ma qlc cu iubitu meu si vb aia avem mai bine d 1 an.eu una nu t incurajez nici cu aceasta relatie sunt 5 nai diferenta.una din colegele mele tot ca tine a fost cu cineva mai mare
si acel indivit se saturase sa o astepte si a pus-o sa aleaga sex sau pa, pentru ca il iubea s-a qlkt cu el s acum regreta a facut si avort.statul meu sincer ar fi sa-l lasi.nu poti sa stii ce-i in mintea lui.
Bananacantareata87 întreabă: