| Ramona87 a întrebat:

Buna tuturor. Sunt tot eu fata ce a pus acum vreo 6 luni intrebari legate de un baiat indian. Acum 2 luni cand deja imi trecuse de el m-a cautat. A zis ca ii pare rau ca s-a purtat asa ca s-au intamplat multe dar ca isi cere scuze. I-am spus ca asta nu schimba nimic din ce a facut sau a fost. El m-a cautat dupa aceea de mai multe ori si pana la urma am acceptat sa ne intalnim. A venit de multe ori la mine dar nu s-a intamplat nimic ibtre noi. Motivul? El a zis ca nu vrea o relatie cu nimeni ca vrea sa fie singur, din nou aceleasi vrajeli iar eu i-am spus ca nu pot accepta asemenea situatie adica doar sa avem o relatie fizica. Acum inca mai vine uneori in vizita stam doar de vorba ne sarutam dormim impreuna dar nu facem nimic dar vine si dupa aia o saptamana nu mai da niciun semn de viata. Eu ce sa mai cred? Din nou sunt in impas. Ma simt impacata cu gandul ca tot la mine s-a intors dar ma doare ca nu vrea o relatie. Ce ati face in locul meu? Ati lasa totul balta sau daca nu...ce as putea face? va multumesc

Răspuns Câştigător
| Djlsghtnquuw a răspuns:

S-ar putea sa fie incomod sa iti spun asta,dar baiatul nu vrea nimic serios, adica, doar distractie daca s-ar putea. Te cauta pentru ca stie ca tu esti de rezerva. Lasa-l in pace, baieti sunt multi, mult mai interesanti

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Indian sau nu, el ti-a spus adevarul: nu te doreste ca si iubita pentru viitor, dar nu i-ar trica sa aiba cu tine o mare aventura.

| zăGhost a răspuns:

Refuza-l data viitoare cand vrea sa va vedeti.
Daca simte ca te pierde sau o lasa balta sau se razgandeste si ajunge la concluzia ca totusi vrea o relatie cu tine.