| Claudia1000 a întrebat:

Sunt virgina, dar am facut sex anal cu prietenul meu.
La inceput cand a incercat sa-l bage-n fund nu intra si aluneca spre vagin, dar nu l-a atins din cate stiu si totusi era la inceput, deci nu avea sperma. Exista riscul de a ramane insarcinata?
Va rog nu faceti misto, sunt foarte stresata!
Zilele astea trebuie sa-mi vina si de aceea sunt stresata. Evident ca din cauza asta imi poate intarzia si pot confunda asta cu o sarcina nedorita. Va rog mult ajutati-ma!

36 răspunsuri:
| crisocris a răspuns:

Daca n-avea sperma sigur nu esti insarcinata.

| Raul1510 a răspuns:

Pai daca nu a atins vaginul si nu avea sperma, nu este nici o sansa sa ramai insarcinatahappy

Alte răspunsuri
| feefeee a răspuns:

In primul rand este foarte improbabil sa ramai insarcinata.In al doilea rand este gresit si patetic.Ar trebui sa mergi la un control psihiatric nu sa intrebi pe TPU daca poti ramane gravida.

| bithaa a răspuns:

Stai linistita. Nici vorba de asa ceva.

| Steffanie a răspuns:

Nu mai face asa ceva fara prezervativstraight face ca sunt mari riscuri...

Daca nu-ti vine ciclul mergi la farmacie si cumpara-ti un test de sarcina.broken heart.

Daca iese pozitiv ai mari probleme. Vorbeste cu prietenul tau explica-i situatia si apoi mergeti la parintii vorstri.sad.

Dar ai mare grija daca faci avort ai putea sa nu mai ai copii.straight face.

Sper sa fii bine. Ai grija de tine.

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru MMadalina):

Sanse foarte mici! Decat daca el se masturbase inainte si a ramas vreo urma.Dar esti si virgina, deci nu prea e posibil.Nu iti face grijiwinking

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Steffanie):

N-o mai speria pe fata...Ca nu prea sunt sanse sa ramana gravida, decat daca e foarte ghinionista si el foarte in forta.Nu e bine sa faca fara prezervativ, dar cred ca o facui sa fie si mai speriata.In rare cazuri numai faci copii daca faci avort si chiar daca ar ramane gravida doamne fereste nu stiu nici ce varsta are si daca trebuie neaparat sa le spuna la parinti.Eu cred ca o sa fie bine,poate sa ii intarzie menstruatia,asteapta si nu iti face griji ca decat daca ar avea urme de sperme, masturbandu-se inainte, poti sa il intrebi, ar fi o sansa foarte mica.

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

1. Daca ai facut sex anal, nu esti virgina. Virgina este o femeie care nu a avut contact sexual deloc.
2. La sexul anal este obligatorie folosirea prezervativului, asa ca atingerea trebuie sa fi fost protejata de acesta.
3. Daca nu ati respectat regula minima de igiena, e posibil ca lichidul preejaculator sa fi ajuns pe vulva ta. Daca erai in perioada fertila, exista un risc, redus, dar nu zero de sarcina.

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
| crynys a răspuns:

Te-a mancat in fundulet si nici macar nu ai folosit si tu o crema un ulei ceva sa intre sa nu mai alunece spre vagin. Stai linistita ca nu ai nimic, daca nu a ejaculat in vaginul tau sunt foarte slabe sanse sa ramai gravida iar daca doar de atinge sunt aproape nule. Altele se chinuie cu anii sa ramana gravide si tu te stresezi doar din atat. Dar pune-l sa isi puna prezervativ si scapi de tot stresul cand mai faceti din astea. Spor la treabawinking

Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri
Alte răspunsuri