| Nina001 a întrebat:

Bună tuturor, tocmai ce am avut o discuție cu un bărbat care ii atras de mine. Ne-am întâlnit de câteva ori, a încercat sa aiba contact sexual cu mine, în schimb eu am refuzat; desigur a devenit foarte insistent. După mai multe refuzuri mi-a spus ca îmi bat joc de el și ca vreau sa îl manipuleze. A spus ca ma vrea ca iubita lui,, dar dacă nu va exista contact sexual?,, atunci el nu ma considera iubita lui, eu cred ca exista relații fără sex la începutul întâlnirilor.
Aștept părerea voastră. O zi frumoasă

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Se pare ca el nu este dispus sa accepte si nici nu concepe sa fie de acord cu parerile si conceptiile tale, situatie/stare care reiese cat se poate de evident din comportamentul lui insistent de a-ti solicita sa intretineti relatii sexuale. Refuzul tau de a-i satisface dorintele, poate fi interpretat in moduri diferite, situatie care de obicei genereaza stari conflictuale si de multe ori sa provoace chiar si intreruperea sau renuntarea/ruperea definitiva a relatiei existente. Intro astfel de situatie, pettingul ar putea reprezenta o cale de mijloc, un compromis acceptabil din partea voastra. Sanatate!

| Alexxiax98 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Ei nu au o relatie, e un strain. Sa faca petting asa, cu o persoana ce tocmai a cunoscut-o?

| Nina001 explică (pentru corbulalbrosu):

Nu am o relație cu acel om pentru a recurge la asta, am dat din greșeală răspuns câștigator laughing

12 răspunsuri:
| cuvant a răspuns:

Da. ai dreptate.
Acel barbat iti vrea corpul si nu sa fie cu tine.
Exista relatii si fara sex cel putin la inceput.

| Violleta2022 a răspuns:

Te sfatuiesc sa-i dai pace, ca nu vrea decat sex.
Vad ca nu pomeneste nimic de sentimente de dragoste, dar pune conditii, ceea ce iti arata clar ca, sexul este singurul lui interes.

| Andreeush a răspuns:

Evident că vrea doar sex.
Un barbat serios nu s-ar comporta așa.

| Hammurabi a răspuns:

E însurat?
Câți copii are?

| cristimihailov a răspuns:

Amandoi nu respectati un principiu de aur al relatiilor: sa fiti drama free.

| Emma30555 a răspuns:

Dacă se comporta asa cu tine, nu este om de calitate, sexul oricum nu se cere el se oferă de la sine, și nu asa la comanda

| QElenaBoghiu a răspuns:

Să înțeleg că te ai întâlnit cu el de câteva ori și deja vrea contact sexual?
E clar ca doar asta vrea de la tine.
Un bărbat care te vrea de iubita, trebuie sa îți arate ca merita.

| OrdanKarris a răspuns:

Bine face ca-si cere drepturile. E dreptul tau sa nu faci sex daca nu vrei. E dreptul lui sa nu mai stea o secunda cu tine daca nu primeste ce doreste. Si eu as face exact la fel. Daca nu exista nevoia de sex, nu exista chimie. Daca nu exista chimie, nu-mi bat capul cu tine doar ca sa te simti tu intr-o relatie. Nu fata mea, vrei fara sex, atunci stai fara relatie. Caz rezolvat.

| Alexxiax98 a răspuns:

Daaa, iubita lui. laughing Timp de 5 minute.

| Anonima213 a răspuns:

Ai dreptate. Există relații fără sex la început. Sexul va veni pe parcurs dar diferă de la persoană. Poate te vei simți pregătită peste câteva săptămâni sau câteva luni dar dacă el va vrea cu adevărat să fii iubita lui te va înțelege și te va aștepta cât timp ai nevoie. Dacă nu pierderea lui. happy