Man daca esti frumos nu plati pentru sex ca una va face sex cu tine desigur nu una frumoasa alea au pretenti mari, eu unu te am citit cu drag
Ceea ce tu nu stii este ca, orgasmul pe care i l-ai produs fetei, este clitoridian si il poate obtine orice fata cu 1 singur deget.
Adevaratul orgasm vaginal se obtine cu un penis adevart si cu tehnica buna de manipulare a lui, in multe minute de sex, nu in 3 minute de penetrare, unde prostituata a mimat ca-i in extaz, ca sa termine mai repede cu tine.
Am observat ca, ai avut intai sex oral, dupa care ai pus prezervativul, ceea ce este o greseala fatala, pentru ca bolile sexuale se pot lua atat prin sex oral, anal cat si vaginal. Si ma refer la HIV, sifilis, gonoree (blenoragie), clamidia samd.
Am citit cu atenție ceea ce ai scris și îți respect punctul de vedere pentru ca este cam la obiect și foarte educativ. Faptul ca mi-a făcut oral fără prezervativ nu prea m-am gândit la riscuri, dar am sa țin de sfaturile tale pe viitor. Ideea e ca nu mai am de gând sa merg la acest gen de femei, am precizat asta. Dar ma gândesc ca poți lua boli și de la o fata pe care o întâlnești într-un club, facultate sau de oriunde, pana la urma doar faptul ca e virgina îți poate demonstra ca nu prea am cum sa ai vreo boala de la ea.
Pai și acum când îmi fac o prietena și vreau sa am relații sexuale cu ea am sa merg sa-i fac analizele la fiecare în parte? Hai sa fim serioși, dacă e sa se întâmple se întâmplă, exact dacă ies acum pe strada și ma lovește o mașină, mereu exista riscuri, deși faci în asa fel încât sa te protejezi cât mai bine posibil. Apreciez părerea ta oricum .
Nu are importanta daca mai mergi sau nu la astfel de femei, ideea este ca ai mers odata si ai facut neprotejat, ceea ce ar trebui sa te ingrijoreze acum si sa mergi sa-ti faci niste teste medicale pentru HIV si Hepatita C.
Atentie, testul de HIV se face abia dupa 6 luni de la sexul cu pricina, deoarece apare in analizele medicale dupa 6 luni, nu imediat dupa sex.
Si din cauza astora ca tine, ajungem sa avem toti hiv si sida.
Nu batman, o faci cu prezervativ.
Si daca vrei s-o faci fara, o iei frumos de manuta ca nu mai ai 15 ani si o duci la o clinica unde va faceti amandoi analize.
Eu asa am procedat si stiu sigur ca nici ea si nici eu nu avem nimic.
Prostia doare.
Părerea mea este că polologhia de mai sus NU este o întrebare.
Deci nu ar trebui să apară pe TPU...
Bravo. Imi pare bine pentru tine e foarte bine ca intr-un final ti-ai invins timiditatea si mi-a placut povestea. Problema mea in legatura cu povestea ta este ca ti-a facut sex oral fara prezervativ. Se pot lua foarte multe boli de la sex oral si nu cred ca vrei sa ramai cu o "amintire" neplacuta de la intalnirea asta. Daca vei mai merge vreodata la femei de genu asta, parerea mea, sari peste oral pentru ca dupa cum ti-am zis poti contacta multe boli venerice. Bafta pe mai departe.