Pai depinde dc teia despartin de unu si de celalalt
dar dupa mine mai bine l-ai alege pe alex pe care il cunosti si te cunoaste probabil va va fi mai bine impreuna... funda
Mie mi se pare ca ai 12-13 ani...nu cred ca trebuie sa iti faci griji de iubiti daca ai peste 14 e ok...dar daca de la varsta asta ai inceput cu baietii nu e prea bine.totusi eu l-as alege pe alex pentru ca il sti de mult timp.
PAI CRED CA in alex ai mai multa incredere daca il cunostidin copilarie...alegel pecel ce iti place mai mult bafta
Stiti ce nu inteleg eu? De ce fetele astea nu isi vad d epapusile lor si vorbesc de dragoste la varsta asta! Maine poimaine le vezi si insarcinate! Si vor devenii copii care fac alti copii!
Cred ca pe primul pentru ca daca zici ca il cunosti din copilarie ii poti acorda mai multa incredere.
Mda... TeDDy e rusinos, si ce sa spun si eu Arina, de rusine? ((( Alex! [eu ti-am spus demult =* ]
Cind eram cu Alex... era foarte bine cu el,imi spunea doar vorbe dulci,era extraordinar,nu pot sa exprimacest lekru
Cind eram cu TedDy,tot era bine,se vedea ca ma iubueste cand ne-am despartzit pentru el a fost o tragedie mai mare ca pentru mine, prietenii lui mi-au spus ca uneori chiar plingea cind isi aducea aminte de mine, insa eu nu prea cred asta.
Cu Alex m-am despartit din cauza ca se saruta cu alta.
Iar cu TedDy din cauza ca este ft ft ft rusinos...Nu-mi ajungea iubire si dragoste din partea lui.
Esti tanara distreazate, stai cu amandoi, asta nu inseamna ca esti curv'.sau daca chiar vrei sa ai o relatie serioasa stai cu teddy sa-l cunoti mai bine. daca cu alex ai fost de 2 ori
Ei nah.
Pe unul trebuie sa il iubesti cu un procent mai mult
Sau poate ca ar trebui sa il alegi pe Alex.
Totusi il cunosti din copilarie. :*
Anonima17191 întreabă: