Nu trebuie sa te gandesti ca e cu alta. Poate nu face fata stresului de la servici, si te evita pentru ca stie ca esti un pachet de stres cand vine vorba de relatia voastra.
Cel mai bine ar fi sa il intrebi daca are pe cineva. Chiar daca nu ajunge la intalnirea voastra, du-te acasa la el.
In situatia asta eu l-as lasa in pace sa vad unde ajunge, ce concluzie trage el SINGUR. Bine inteles ca o fata nu merita sa fie ignorata, dar eu as incerca sa vad ce are el de gand sa faca.
Eu am zis ca s-ar putea sa fie stresat deoarece eu nu lucrez, dar pictez. Cateva zile pe saptamana imi inchid telefonul si ma duc in atelierul meu si ma concentrez pe ceea ce am de facut. Lumea ma intelege, prietenul la fel. Poate trebuie sa-l intelegi. Atat.
Poate e foarte obosit sau nu mai simte la fel pentru tine.ori ii place de alta fata. Si mie mi s intamplat asa.
Am fost si eu in situatia ta si te inteleg, intr o oarecare masura. Am avut o relatie cu un tip, angajat, ca si al tau, la o terasa si pot sa zic ca daca tu nu ai mai muncit pana acum, nu ai de unde sa ii intelegi situatia. Este o slujba destul de solicitanta si extenuanta. La inceputul relatiei n am inteles nici eu cum sta treaba, ma enerva ca si pe tine ca nu mi raspundea la mesaje, bla bla. Dar cand am fost intr o seara la terasa respectiva si am vazut in ce ritm alert era nevoie sa munceasca, am priceput situatia. Sa nu mi o iei in nume de rau, dar ai fost cam imatura in relatia ta. Un om care vine rupt de la munca, nu are nevoie de reprosuri ca nu a trimis mesaje lungi si siropoase in timpul serviciului, ci de sustinere. Era mai ok daca incercai sa i intelegi situatia si ii ofereai sprijinul si intelegerea ta. Am trecut si eu prin cateva certuri din cauza asta, te cred ca te simteai neglijata, dar sincer nu era vina lui si nu depindea de el fazele cu mesajele. Tu ce ai fi facut? lasa i clientul sa astepte si te puneai pe scris mesaje in fata lui?
E normala reactia lui, de a nu ti raspunde apoi la mesaje, la telefon, dupa ce l ai acuzat pe nedrept. Avea nevoie de sustinere, de o persoana matura langa el. Nu stiu ce ai mai putea sa faci acum, cel putin ii poti spune ca ai inteles in cele din urma situatia lui si sa iti ceri scuze. Accepta i amicitia, poate asa lucrurile revin la normal, poate va reluati relatia. Sper sa nu ma intelegi gresit. Multa bafta!