Daca el face chestiile pe care le face (ia sentimentele tale in ras, te vorbeste pe la prieteni) inseamna ca nu tine la tine. Imi pare rau dar asa este ... Mai bine ai incerca sa il uiti decat sa isi bata joc de tine. Ai putina onoare :* Si poate ca il vei cuceri cu indiferenta ta. Nu se stie niciodata
Of, si mie mi s-a intamplat. Incearca sa vorbesti cu el si intreaba-l daca mai tine la tine, nu ca " te-ar interesa ". Daca zice da, incearca putin cate putin sa te impaci cu el.
Daca zice nu, adio :* NU merita nimeni sa isi bata joc de o fata.
Stii...In fiecare relatie, fata pune suflet 3 sferturi...si baiatul 1 sfert. Ai grija ce faci si bafta!
Un an e foarte mult timp... dupa un an oamenii se schimba mult, sa stii. E posibil ca in viata lui sa fi aparut unele lucruri care sa il fi schimbat si se poate sa fi invatat ce trebuie sa faca intr-o relatie si sa nu-si mai bata joc. Asteapta sa vezi cum mai decurg lucrurile, daca el continua cu aceleasi priviri insistente, ai putea sa incerci sa porti o discutie serioasa cu el despre ceea ce va doriti amandoi. Daca lasati timpul sa treaca doar cu niste priviri, nu rezolvati nimic. Multa bafta :*
Multumesc tuturor pentru incurajari. si Ruxxy ai dreptate. o sa pun in aplicare tot ce mi.ati spus.nah cam asa il tratez acum cu indiferenta si el se tot uita dupa mine. sper sa fiu din nou cu el pentru ca nu mia mai placut nici un baiat de cand m.am despartit de el. si regret si acum. orik multumesc mult >