Nu cred ca ar avea cum sa apăra aceste simptome atat de repede. Din câte stiu la cel puțin 3 săptămâni... însă fa ți un test de sarcina după ce constați ca îți întârzie menstruația. Și eu stau luna de luna cu teama, caci nu ma protejez... și îmi mai întârzie.
Cel mai probabil doar te'ai speriat si "simptomele" sunt doar teama amplificată. Fa'ti un test ca sa te liniștești.
Și data viitoare pune'i prezervativ.
Pentru a ti se putea oferi un RASPUNS corect si avizat, (si nu presupuneri sau pareri) care sa rezulte dintr-o analizare corecta a situatiei prezentate trebuie sa prezinti date precise, exacte, sigure pe zile, deci nu asa cum este prezentata intrebarea. Trebuie sa stii ca CICLUL MENSTRUAL incepe din prima zi a menstruatiei si se termina in ziua de dinaintea zilei de incepere a urmatoarei menstruatii. Din acest motiv este strict necesar sa fie cunoscute; 1. ) data la care a inceput menstruatia, 2.) data la care ar urma sa se produca viitoarea menstruatie, 3. ) data exacta la care a fost intretinut sexul, 4.) care este lungimea ciclului menstrual si careeste tipu/caracteristica aceseia adica REGULAT sau NEREGULAT. Doar stiind aceste date precis/exact se poate oferi un RASPUNS AVIZAT, fiindca in caz contrar se pot pronunta doar pareri si/sau presupuneri subiective fara nici-o valoare reala. Cele 2 perioade NEFERTILE si cea FERTILA a ciclului menstrual depinde in primul rand de lungimea ciclului si de caracteristica acestuia de a fi REGULATA. Numai in cazul in care ciclul tau menstrual este mai scurt si are mereu in jur de doar 23-25 de zile, doar atunci ar exista posibilitatea ca sexul amintit sa fi fost intretinut in ziua a 7 si a 8-a a ciclului si astfel sa fi intretinut deja in perioada fertila si bineinteles intr-un astfel de caz sa existe si posibilitatea de a se putea forma chiar si o sarcina. In cazul in care ciclul tau menstrual a avut mereu o lungime mai mare de 25 de zile, atunci formarea sarcinii devine IMPOSIBILA. Dupa trecerea a doar 7-8 zile de la data intretinerii sexului este ABSOLUT IMPOSIBIL sa existe simptome de sarcina fiindca pana in acest moment, chiar daca s-ar fi format o sarcina NIDATIA ecesteia inca NU s-ar fi putut produce. O eventuala sarcina de 7-8 zile ar reprezenta de fapt o simpla celula microscopica care "pluteste" prin uter, care NU poate provoca absolut nici un simptom ""de sarcina"" din cele descrise. Multa sanatate!