anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor.Un sfat careva sad. locuiesc cu iubitul meu si cu socrii mei.aM insa o problema..parintii mei nu au fost de acord cu faptul ca am decis sa locuiesc la el, sunt majora.Socrii mei insa sunt oameni care cred in tot felul de porcarii,farmece, vraji tot felul.Au avut impresia inca de cand am legat prietenia cu baiatul lor,ca familia mea face ceva necurat,dovezi concludente nu mi-a adus nimeni cum ca asa este. Intra-devar,nu eram noi acea familie care mergea mereu la biserica,sau postea,dar niciodata nu s-a discutat despre asa ceva la noi in casa,la parintii mei. Ca la o bucata de timp,socrul meu sa imi spuna ca aduc necazuri daca merg in vizita la parintii mei,nicidecum sa aduc poate o paine,o ciocolata sau o prajitura. Mai pe o parte a bagat frica si in baiat,care stramba din nas cand vreau sa merg in vizita. Am acceptat ca parintii mei nu l-au dorit,nici el nu vrea sa dea ochii cu ei si ma simt mai bine. Insa intr-un fel m-i se pare absurd ca mai mult sa se implice tacso in deciziile mele decat se baga el.I-am reprosat acest lucru si nu a luat nici un fel de atitudine. A trecut o saptamana de cand nu mi-am mai vizitat mama, cu toate ca ea o data nu mi-a calcat pragul de cand m-am mutat. Voi ce credeti?

9 răspunsuri:
| emchristina a răspuns:

Mai bine te mutai doar cu iubitul, undeva unde erati doar voi. Intotdeauna, indiferent ca e vorba de parintii tai sau de parintii lui, or sa-si bage nasul in relatia voastra. Poate vor pur si simplu sa te rupa de ai tai sau nu te plac si vor sa scape de tine. Am mai vazut cazuri. Nu rupe legatura cu parintii tai orice ar fi. Nu-ti lasa familia indiferent cat tii la el. Parintii fac sacrificii, te cresc si asa mai departe. Daca cineva mi-ar interzice sa-mi vad parintii, ar disparea automat din viata mea. Oricine ar fi. Asa ceva nu se face. Eu zic sa te gandesti de doua ori si sa alegi mai bine. Probabil ca parintii tai au vazut ceva la el ce tu nu ai vazut si de aceea au fost impotriva mutarii. Nu inteleg ideea cu mutatul impreuna. Mai bine te bucuri de tinerete ca dupa casatorie tot impreuna cu sotul o sa fi toata viata. Gandeste-te bine sa nu regreti pe urma. Numai bine.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Bietii tai parinti, numai ei stiu ce e in sufletul lor fragil, in loc sa fie bucurosi ca fata lor se pregateste pentru facultate, ea deja s-a mutat cu iubi si cu socrii, foarte trist cum iti arunci viitorul la gunoi in cel mai penibil mod, de eram parintele tau, te incuiam in camera pana iti reveneai, inca odata sarmanii de ei. Esti prea tanara ca sa te inhami la o relatie serioasa domnisoara si sa te muti ca disperata cu iubi si mai ales cu socrii, halelele maica sfantaaaaa idioatoo, tu trebuie sa experimentezi cat mai multe cearseafuri. sfatul meu este sa te desparti de el, sa muncesti din greu si sa inveti sa fi admisa la un centru universitar de renume si implicit sa faci facultatea departe de casa. acolo te va astepta studentia, cea mai dulce perioada a unui om. vei sta la camin unde vei avea oportunitatea sa faci sex cand vrei cu cine vrei ( imi aduc aminte cu lacrimi de momentele mele in camin cand stiam toate paturile de la caminul de fete...), vei merge la cursuri, apoi dupa cursuri la cafea cu colegele, pe urma va gatiti va machiati, mergeti in club, faceti poze si selfie inainte de a merge in club, mergeti in club, gagati sau pur si simplu frangeti inimile baietiilor, sunteti in centrul actiunii, apoi la ora 7 dimi va intoarceti in camin si va puneti la somn, asta e distractia delicioasa ce te asteapta draga mea in studentie, iti vei face tot ceea ce iti trece prin cap, le-ai smuls in cel mai crud si nemilos mod bucuria parintilor de a avea o fata care este studenta intr-un centru universitar de renume si munceste sa fie independeta si sa aiba o cariera, ai preferat sa fi carpa de casa in casa lui iubi care e un coate goale inadaptat incapabil sa fie pe picioarele lui pentru ca sta cu muma si papa. inca odata repet daca nu pui capat jegului asta ordinar si penibil, joc asta de teatru ieftin si scarbos, iti vei arunca intreaga viata la gunoi in cel mai lamentabil mod. si inca odata repet, mi-e mila de bietii tai parinti, sarmanii cu ce ti-au gresit sa le arunci asa un jeg, noroi imputit in fata lor?

| ywar a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Wow, asa da! Cred ca nu a inteles nimic, ba' mai mult te-ai ales cu 1000 de injuraraturi. Asa isi dovedesc, dragalita Doamne, cat de mature "e" ele. Mi-e scarba. 10 + pentru taria si fermitatea raspunsului.

| anonim_4396 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Ce viata de student! Nu tuturor le place sa faca ceea ce ai facut tu!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Păi nici măcar nu e sotul tău, si deja îi numesti părintii socrii?

| corbulalbrosu a răspuns:

Trebuia sa-ti deschizi ochii in momentul in care ai decis sa faci alegerea. Acum este oarecum deja tarziu, iti vei duce crucea sau inca poti sa o lepezi, pana nu va fi intr-adevar prea tarziu.

| Alcyon a răspuns:

Din punctul meu de vedere, tinerii nu trebuie sa stea cu parintii. Nu iese nimic bun de-aici, fiindca fiecare e cu modul lui de gandire. Stiu o multime de astfel de exemple, si de-asta iti spun: mutati-va separat. Daca n-aveti bani de chirie, chinuiti-va sa va gasiti un loc de munca, ca sa nu mai depindeti de altii. Ma-ntreb ce varsta ai.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Daca el nu pune piciorul in prag si tu nu reusesti ar trebui sa iti vezi de viata. El este prea lipit de ai lui ca sa duci o viata normala. Daca vrei sa o duci asa restul anilor, treaba ta. Spre binele tau insa, nu mai spera prosteste la o schimbare. Daca el isi iubeste parintii mai mult decat pe tine nu ai sanse.In rest e viata ta, nu ne afecteaza cu nimic pe noi indiferent ce decizie iei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca parintii tai au dat gres. Poate trei e cu noroc...

Întrebări similare