| ღ..*Addelly*ღ.! a întrebat:

Buna tuturor userilor de pe TPU.In special Ralucai!
Ma bucur foarte mult ca exista acest site, Multumim Raluca si celor care au participat la acest site frumos.
Desi nu sunt de foarte mult timp pe aici de cateva luni, imi pare bine ca sunt printre voi chiar daca totul e doar virtual.
Suntem multe persoane care, cand avem nevoie de un raspuns daca ne macina ceva apelam la spatiul virtual si sunt userii care chiar te pot ajuta chiar daca e un sfat virtual inseamna mult cel putin pentru mine.
Vedeti si voi ca in lumea reala nu stii cui sa te descarci, nu nimeri persoane care sa te asculte sa te indrume catre un bun drum.Si mai bine apelam la spatiul virtual, vedeti sunt de acord ca mama este cea mai buna prietena a noastra si ca niciodata nu ne-ar vrea raul ci doar binele, insa chiar nu poti a-ii zice tot sunt unele chestii poate intime care pot fi discutate cu o prietena aproape de varsta noastra insa nu stii cui ii te plangi si dupa toate astea te mai trezesti si cu niste vorbe.
Sincer chiar mi-ar place sa pot avea o prietena sa fie deschisa ca mine sa te poti baza pe ea la bine si la rau, insa cel mai bun prieten al meu este calculatorul, chiar daca si prietenul iti e si iubit si ca o prietena nu te poti desfasura atat de bine cat unei prietene.Si normal ca apelezi aici...nu te stie nimeni decat tu.gasesti si persoane deschise care iti e de folos orice parere ceea ce in viata reala mai rar.
Sunt aici pentru a ajuta cu un sfat pe oricine cu draga inima, macar gestul conteaza, conteaza sa iti faci timp 3 minute pentru a raspunde unei intrebarii la care chiar ii este de folos.
Ma bucur ca sunt printre voi ca pot ajuta cu un mic sfat daca pot, ca ma ascultati.
Va iubesc TPU :*:*:*:*:*:*

Sa aveti un Paste Fericit alaturi de cei dragi voua

Răspuns Câştigător
| OanaG a răspuns:

Multumiimm:X Sarbatori fericite si tie:*:*

5 răspunsuri:
| Alisa a răspuns:

Multumim frumos!
Si tu de asemenea, sa ai un Paste Fericit si sa fii inconjurata de multa iubire!
Numai bine!

| Elena1234456 a răspuns:

Si eu va intorc urarile love struck iubesc aceasta comunitate, a devenit un fel de familie pentru mine :*. Sarbatori fericite sa aveti happy.

| Pupily92 a răspuns:

Mersi la fel.Happy Easter! kiss

| Pupily92 a răspuns:

Asa e.si la mine pc-ul e cel mai bun prieten.Happy Easter! kiss

| Marry:X a răspuns:

Buna.Multumim pentru urari.Si ai dreptate...in viata reala nu ai prieteni adevarati, toti sunt prefacuti.TPU,e cel mai minunat site si pe aceasta cale multumesc TPU, ca existi.Multumesc fondatorilor tai:*. Va ador:X.Sa aveti parte de cele mai frumoase sarbatori si sa nu se simta criza la masa de Paste:X.