| Ivallll a întrebat:

Buna tuturorhappy v-am povestit in intrebarile anterioare ce mi s-a intamplat ...vineri am aflat ca respectivu vrea sa se insoare cu femeia care este acum cryingcrying( ce sa fac? cand mi-a zis mama lui am ramas masca. Nu are nici 3 saptamani de cand e cu aia si vrea sa se insoare cu eacrying(( si eu sufar ca proasta crying( dati-mi un sfat...

2 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ce nemernic!
Îl dai dracu cu educația pe care nu a primit-o de la părinți și îți vezi de treba ta. Plângi pentru un cap de p..., deja m-au luat nervii și eu nu vorbesc urât pe site!
Fruntea sus.
Pa, pa.

| EVOLUTION_5448 a răspuns:

Sfatul meu (in caz ca este 100% asa cum zici tu povestea, si nu stiu toata povestea dar ajunge ceea ce ai zis aici), si sper sa nu te superi, dar chiar esti proasta din cauza ca unul care alege sa se casatoreasca in doar 3 saptamani ori e bolnav mintal, ori a mintit ca sa scape de tine ori o cunostea pe aia de mult mai mult. Acum nu stiu povestea ta dar pe scurt asta este viata. Uneori mai faci alegeri proaste si suferi uneori si toata viata din cauza lor. Ideea e ca trebuie sa te aduni si sa incerci sa cauti o persoana care e destul de apta mintal incat sa nu se casatoreasca cu o persoana care-o cunoaste de 3 saptamani.
Incearca daca ai cum sa afli daca e adevarat sau nu (preferabil de la o persoana care stie dar nu ii pasa de situatie, adica nu e de partea lu' ala ).
Oricum nu ai fi singura care sufera din lucruri de genul. Multe persoaen au suferit si au de suferit din cauz ala intamplari de genul si tot ce trebuie sa faci e sa inveti sa iti revii si sa faci tot posibilul sa nu repeti greselile facute.