E clar ca baiatul desi este cu ea se gandeste la tine.Nu dorea sa spuna ca il cauta prietena lui pentru ca erai tu acolo si asta i'ar fi distrus orice sansa de impacare cu tine.
Mai bine vorbesti cu el ii spui cum sta treaba si daca te iubeste o sa renunte la prietena lui pentru tine.
Prima oara trebuie sa te asiguri ca intre el si actuala lui prietena nu exista iubire.
Si apoi sa incerci sa te impaci cu el.
Daca se iubesc nu are rost sa te bagi intre ei. Vorbeste cu el, fii pritenoasa cu el si intreaba`l cum ii merge cu relatia, daca se intelege bine cu ea. Nu mai fi orgolioasa daca se baga cu tine in seama si vorbeste frumos cu tine nu ai de ce sa-i vorbesti de sus. A gresit ca s`a despartit asa de tine fara nicio explicatie.
Tot ce poti sa faci este sa vorbesti cu el si sa lamuresti unele lucruri.
Si daca el si cu prietena lui se iubesc te sfatuiesc sa nu te bagi intre ei oricat de mult ti la el.
Ai grija de tine
Nu am curaj sa il intreb asa ceva, mai ales ca nu suntem niciodata numai noi doi sa vorbim asa, mai deschis.
Pana la urma tot o sa fiti singuri, doar asa poti sa afli raspunsurile la intrebarile tale. Trebuie sa-ti faci un pic de curaj daca vrei sa nu mai fi in ``ceata`` si evident daca il vrei.
As vrea sa isi faca el curaj sa faca pasul acesta. Odata mi-am pus pe facebook ca sunt intr-o relatie complicata si a intrat fratele lui pe mine sa ma intrebe cu cine stau si m-a intrebat daca mai stiu cand am stat cu frates-o..Cred ca de fapt el era..As vrea foarte mult sa ne impacam, dar nu mai stiu ce sa cred
Atunci asteapta sa te invite el undeva si sa vorbiti deschis.
Acest baiat ar merita sa-l bati pentru ca s`a despartit de tine fara nicio explicatie
Dar nu poti sa iei o decizie fiindca tu nu stii de ce el a facut pasul acesta.
Sper sa vorbesti deschis cu el si sa lamuriti totul. Si gandeste`te bine de ce il vrei, daca ar merita sa fi iar cu el chestii din astea.
Păi de ce nu-l tragi de-o parte să discutați?!
Nu cred ca te merita. Sa despartit intr-un mod foarte urat de tine. Eu n-as mai accepta o relatie de dragoste cu el.