| nucaraata a întrebat:

Va rog ajutati-ma! Deci, urmeaza ziua de nastere a unei prietene de-ale mele si toti invitatii vom dormi noaptea la ea. Printre invitati se afla si un baiat care este un fost prieten de-al meu de care m-am despartit si i-am frant inima. Cum ea are o casa normala, nu are multe paturi. asa ca eu voi dormi in pat cu el. Problema nu se pune ca vom face nu stiu ce, ca doar el este a opta si eu a sapte-a, dar mie inca imi mai place de el si nu stiu ce sa fac. Daca ati putea sa imim dati un sfat, va rog! love struck

Răspuns Câştigător
| CopilașTembel a răspuns:

Hmmmm,ia-ti o pereche de colanti si o bluzam mai larga ca pijamale,incearca sa astepti pana adorm toti si apropiete mai mult de el in pat,imbratiseaza-l,daca se trezeste prefa-te ca dormi, dupa ce se pune sa se culce sopteste-i la ureche ca iti place de el si daca vrea sa se bage cu tine, imbratiseaza-l si dormi cu el in brate s-au daca sta cu fata spre tine te pui la el in brate si ai zici sa te imbratiseze.

| nucaraata explică (pentru CopilașTembel):

Ms mult chiar a functionat! :*

| CopilașTembel a răspuns (pentru nucaraata):

Cu placere tongue

3 răspunsuri:
| Viorel_Gabriel_1993 a răspuns:

Un sfat din inima, puneti chiloti din tabla! e mai bine pentru sanatatea fundului tau