| Mona11 a întrebat:

Buna tuturor va rog sa ma ajutati: De un an si ceva de timp o prietena de-a mea foarta buna sta cu un tip din alt oras. de cevaluni de zile eu am vorbit cu el pe mess nu ne-am intalnit niciodata fata in fata am vorbit doar pe mess. de asta vara, mi-a zis ca el are un prieten bun care iubeste aceeasi taraca mine si a insistat sa-mi dea idu-ul lui.eu am acceptat nici cu el nu m-am intalnit niciodata am vorbit doar pe mess si, din pozele pe care le-am vazut cu el pare dragut.acum cateva zile am aflat ca o fata care e cam piti i-a zis ca il place si a luat-o la bataie iar astazi am aflat ca lui ii place de o fata.ce pot fac.VA ROG SA MA AJUTATI

Răspuns Câştigător
| Ioana9769 a răspuns:

Spune-i! Ce ai de pierdut? In fond, nu v-ati intalnit niciodata, nu il poti pierde ca prieten. Si daca iti face cadouri, e clar ca ii esti simpatica

15 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cel mai bine pentru tine e sa-l uiti

| Mona11 explică (pentru mona):

Incerc dar...mereu imi aduc aminte de el maiales cand il pomeneste prietene mea ea nu stie nu stiu cum sa ii zic ma simt ciudat..sima intristez cand ma gandesc la el ca ...place pe altcineva.

| Ioana9769 a răspuns:

Cum poate sa-ti placa un baiat care a lovit o fata doar pentru ca i-a spus ca il place? Fii serioasa, si gandeste-te bine inainte sa te legi la cap fara sa te doara. S-ar putea ca nu tu sa fii fata pe care el o place, iar atunci cand afla sa te ia la bataia, asa cu a facut cu pitzi laughing.

| Mona11 explică (pentru Ioana9769):

Pai stiu pe cine place nu sunt eu aia doar ca eu il plac pe el si... fata pe care a batut-o...am mai borbit cu ea si poate fi exagerata gen:cum sa nu ma placi?! nu plec de aici pana nu esti cu mine etc

| Ioana9769 a răspuns (pentru Mona11):

Daca de obicei se comporta urat cu fetele, nu are rost sa-ti bati capul. dar daca crezi ca o sa fie dragut, de ce nu ai incerca? Stiu, e greu, poate esti timida, dar pur si simplu spune-i ca il placi, si spera sa nu reactioneze prea rau

Imi este greu avandin vedere ca el place pecineva...dar.el acum vreo 2 ani a fost cuuna si aia l-a inselat si si-a batut joc de el de atunci are ceva cu toate fetele si. minune ca acum place si el pe cineva

Voi incerca.mie imi este mai mult de ce va crede prietena mea..dar..il voi lua cu usurelu.

Daca e prietena ta, te va intelege.

Stiu dar. imi este greu sa sun orcui. nici nu stiu cum sa spun.

Spune-i! Ce ai de pierdut? In fond, nu v-ati intalnit niciodata, nu il poti pierde ca prieten. Si daca iti face cadouri, e clar ca ii esti simpatica

| Azµre a răspuns:

Și care e întrebarea?

| Mona11 explică (pentru Azµre):

Eu ce sa fac? ca imi place oarecum de el...

| Azµre a răspuns (pentru Mona11):

Să eviți astfel de pesoane asta să faci daăc zici că a dat într-una în tine de ce nu ar da?

Eu nu il cunosc personal si nici nu cred ca il voi cunoaste prea curand...

Cu mine este dragut...mi-a facut un desen cu Spania[tara mea pref] fara sa il rog....cadou de craciun mi l-a dat prin prietena mea

| Azµre a răspuns (pentru Mona11):

Nu știu ce să zic, gândește-te că poate fi și altfel nu numai drăguț.