| SexyChick a întrebat:

Buna tuturor sad va scriu aceste randuri cu ochii inlacrimati.chiar numai stiu ce sa cred straight face pana ieri totul a fost ok intre mine si prietenul meu, am vorbit pe la 5 si apoi i'am zis ca o sa il sun mai tarziu, dar nu a mai raspuns la telefon, azi la scoala nu m'a bagat deloc in seama si cand cineva l-a intrebat daca mai e cu mine nu a raspuns.eu nu i'am zis nimic i'am raspuns cu indiferenta.insa asteptam macar pe mess sa imi dea o explicatie, insa cand am intrat nu era, l-am verificat pe cateva siteuri si era online, inca la mine nu sadnu inteleg de ce face chestia asta? nu am avut nicio cearta sau ceva de genul straight face totul mergea chiar foarte bine. ce ar trebui sa fac? cum sa aflu ce are cu mine? va rog ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| andrutski a răspuns:

Buna. Uite, intreaba`l pe mess ce are; daca la tine nu apare online inseamna ca ti-a dat invisible. Poate i`a bagat cineva vreo stramba despre tine, nu stiu. Cel mai bine ar fi sa vorbiti, sa iti explice de ce se comporta asa cu tine, ar fi pacat sa se termine o relatie frumoasa asasad. Si eu sunt certata cu prietenul meu, nu l`am mai strans in brate de doua zile si deja mor de dorul lui crying. Intreaba`l repede ce s`a intamplat, si daca nu mai e pe mess suna`l cu numar ascuns. Sper sa va impacati! sad :*

10 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Lol, dacă a avut şi omul o zi foarte proastă de-acum gata trebuie să faci istericale.
Ia şi vorbeşte cu omul căci fără comunicare nimic nu se rezolvă!

| chrystyna a răspuns:

Pai ca sa afli daca are ceva, cal mai recomandat ar fi sa vb cu el.Cand il vezi il iei de o parte si ii sp ce ai pe suflet. Poate a auzit ceva urat despre tine, poate e cineva care i-a sp ceva, nu stiu.Ar putea fi mai multe.Totusi ar trebui sa-i sp ca indiferent de alegerea pe care o ia, trebuie sa fii si u informanta.Iti datoreaza asta.Asa ca ia legatura cu el si sp ca vrei sa afli ce il framanta si ce il face distant. Sperca ti-am f de folos.Mult succes.

| SexyChick explică:

Faza e ca e foarte ciudat, pentru ca de la 5 de cand nu am mai vorbit s-a schimbat radical in cateva ore, totul a mers perfect pana la 5 cand am vorbit ultima oara, chiar mi-a zis ca ma iubeste mult si bla bla straight face insa azi s-a comportat de parca nu as fi existat straight face

| SexyChick explică:

Mersi tuturor de sfaturi >:d< pentru"clauuu" nu am mai fost cu niciun baiatsad chiar nu l'am inselat sau ceva de genul.doar ca faza e ca eu sunt cam geloasa si de fiecare data cand vine vorba de o alta fata eu fac crize de gelozie...asta ar fi singura problema in relatia noastra :]

| danutz_6930 a răspuns:

Probabil e vreo "fita" de-a lui...sau a avut o zii ffff proastastraight face, orice sa-r fii intamplat comportamenul lui e total necorespunzator! ce-l mai bine e sa vb cu el fata in fata, nu prin colegi sau altee! Daca nu te cauta, maine la scoala du-te direct la el si incearca sa lamuresti "problema"! Comunicarea e TOTULhappy! muulta bafta!

| .exe a răspuns:

Prin gesturile care le face trebuie sa intelegi ca nu mai fitii impreuna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Întreabă-l ce s-a întâmplat şi explică-i că ai avut treabă şi că l-ai sunat după ce ai terminat.Stai cu el de vorbă dar faţă în faţă şi între 4 ochi.Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fata mea i-ai dat pasarica? i-ai facut o felatie? nu trebuie sa ai granite cu el in pat... fa tot ce este posibil in sex ...asta o sa il atraga la maxim

| clauuuu a răspuns:

Complicata situatie.am o intrebare : tu fusasi si cu alt baiat? in cazul care l-ai inselat sau daca facusi ceva rau si el afla.il inteleg.altfel.nu. vorbeste cu el, numai prin comunicare se poate rezolva.ai grija :*

| cc a răspuns:

Buna,
Cea mai buna cale de a afla ce s-a intamplat este dupa parerea mea o discutie fata in fata in care sa il intrebi direct ce se intampla.
Daca te mai intalnesti cu el spune-i ca vrei sa stati de vorba 5 minute timp in care sa lamuriti lucrurile.
Eu asa as proceda daca as fi intr-o situatie ca a ta.
Iti doresc sa reusesti sa treci cat mai repede peste dezamagirea si tristetea ce te incearca si sa gasesti in tine puterea de a merge mai departe.
Numai bine,
C