anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună tuturor, va scriu aici datorita cerinței prietenei mele cele mai bune.A nascut prin cezariana acum 3 saptamani, medicul i-a zis ca dacă este bine poate sa facă sex nu trebuie sa stea 4 sau 6 saptamani așteptând.A făcut si mi-a povestit ca sotul ei a ejaculat pe fundul ei si ca toată sperma a curs în jos spre vagin si acum e panicata sa nu fi "intrat".E foarte speriata mai ales ca abia a nascut si nu vrea sa rămână iar.Eu i-am explicat ca nu poate sa rămână poate ma ajutați și voi cu niște răspunsuri ca sa-i arat ca am dreptate.

5 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

De ramas gravida dupa 3 saptamani dupa ce a nascut, poate ramane, cu toate ca sunt slabe sansele, exista posibilitatea.
Insa, in situatia ei, nu. Ma intreb cum doi oameni,, responsabili", acum parinti, sa fie atat de inconstienti sa nu astepte 4-6 saptamani inainte de a face sex, ii poate dauna operatiei. Mai ales, sa aiba frici ca in adolescenta.

| Emilian65 a răspuns:

Spune-i sa consulte un ginecolog. Acesta ii va explica dacă este sau nu gravidă.

| Crackman a răspuns:

Intreaba un ginecolog si gata

| cristiflori98 a răspuns:

Si răspunsul la ce am scris care ar fi?

| Violleta2022 a răspuns (pentru cristiflori98):

Asadar igori total bunul simt... si situatia in care nici nu ar trebui sa stii ce face femeia aia in pat cu barbatul ei, dapai sa-ti bagi nasul si sa-i comentezi problema intima.