Pai in acesti 3 ani cred ca il cunosti mai bine decat parintii tai. Dar intotdeauna parintii ne vor binele, cred ca au si ei motivele lor de ingrijorare. Dupa ce ai scris mai sus, el nu pare un baiat rau, munceste in afara si se gandeste la viitorul tau. Alta la mana, cred ca ai tai s-au suparat si mai mult ca tu nu ti-ai continuat studiile, dar puteau sa-ti ofere un ajutor financiar cat de cat. Altceva este ca relatia voastra s-a cam racit, asta se intampla foarte des in relatiile la distanta. Ia si incearca sa faci pace cu ai tai, sa-ti gasesti un job de sezon, si daca eu as fi in locul lui, ti-as trimite bani, stiind ca ai stat la mine in casa si nu ai niciun venit.
O relatie bine inchegata ne face sa zburam. Suntem mai puternici si depasim mai usor greutatile. La tine, nu mai e o relatie chiar daca tu investesti mai departe sentimentele necesare. Esti singura in aceasta poveste, el nu mai e cu tine. Trebuie sa intelegi acest lucru, esti o anexa pentru el. Impaca-te cu familia ta si fa tot posibilul sa-ti continui studiile la stat, fara taxe. Refugiaza-te in studiu si ai sa vezi ca te va ajuta sa treci peste acest obstacol. Bafta!
Povestea ii cam trista dar gandeste-te ca din cauza lui numai probleme ai avut... si nu sunt de acord cu faptul ca evitai sa iesi din casa dc? presupun ca ai vreo 20 de ani esti tanara distreazate, simtete bine, iesi cu prieteni la suc fete baieti indiferent, poate vei cunoaste pe cineva care iti va fi mult mai aproape decat actualul tau prieten...