| MadalinaIancu a întrebat:

tuturor!

Voiam sa va spun ca m-am impacat cu prietenul meu (caruia ii gasisem acele conversatii pe mess cu cealalta! M-a cautat la 2 zile dupa ce am vazut totul si am plecat plangand de la el, printr-un mesaj pe la vreo 3 dimineata: "Eu ma gandesc mereu la tine si sa stii ca te iubesc. Ceea ce ai vazut in conversatia aia a fost doar asa ca sa nu pic de fraier in fata aleia. Mi-e greu fara tine si de-asta nici nu dorm la ora asta. Te iubesc si vreau sa-ti arat asta. Da-mi sansa sa-ti dovedesc asta si vei vedea ca am dreptatea!" Ini tial, nu i-am raspuns, m-a sunat a doua zi, si dupa cateva apeluri nepreluate i-am raspuns. Am aceeptat sa ies sa vb. Cum tipam, cealalta a auzit si a iesit pe hol ascultandu-ne discutia. Cand am terminat, a venit si ea. A intrat in vorba cu noi. Am vb putin. Era penibil totul. La final, am intrebat-o daca era adevarat ceea ce imi spusese el, adica daca ea ii zisese ca l-a placut din prima clipa in care l-a vazut. Mi-a zis ca da, adaugand ca i-a zis: "dar, asta e, daca ai prietena". A plecat, iar noi am imi ramas sa vb. A doua zi, ne-am intalnit la metrou, am fost impreuna la un eveniment, eu tot repetandu-i ca suntem doar foti iubiti. El mi-a spus ca vom fi din nou impreuna, ca vrea sa imi recastige increderea, ca n-a stiout ce are langa el, ca a fost un nesimtit. Seara, a reusit sa ma sarute, astfel ca suntem iar impreuna. Parca ne redescopeream. Seara urmatoare, am ascultat colinde si l-am rugat sa imi arate toate conversatiile de pe mess. MNi le-a aratat si apoi le-a sters. I-a dat ignore si i-a sters nr din telefon. Am petrecut cateva zile magice, pana ce am plecat amandoi acasa, de Craciun (sambata, 22 decembrie 2012). Am sa fiu totusi mai vigilenta, asa mi-am propus. Sper sa nu fi gresit dandu-i aceasta ultima sansa. Acum sunt linistita si fericita. Am vrut sa nu sufar de sarbatori. Pe 14 ianuarie vom implini 2 ani de relatie. Vreau sa ii fac o surpriza. Ma puteti ajuta in acest sens cu cateva idei? Multumesc anticipat! Craciun fericit, alaturi de cei dragi si un An Nou cat mai bun! La multi ani!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună Mădălina,
Consider că ar ok un colaj cu fotografiile voastre; o inimioară de pluș; sau un tricou imprimat.
Sărbători fericite!

1 răspuns:
| LolaLollita a răspuns:

Dupa tot ce am citit, cred ca merita aceasta sansa din partea tabig grin Fa-i un cadou personalizat, ceva care sa cuprinda fotografii cu voi (un album foto eventual, dar nu il umple tot cu poze, doar cateva), o pernuta cu poza voastra...