Generatia internet, chiar nu vi s-a spus la scoala cum trebuie sa scrieti o scrisoare?
Vai de voi!
Mhm, nu te supara intreb si eu de curios tu ce varsta ai?
Cred ca daca ma straduiam putin, puteam sa-ti fiu tata. Nu varsta conteaza ci doar pregatirea pentru viata.
Ai o problema cu mine? Am pus o intrebare pentru oamenii care vor sa ajute. De ce te bagi singur in seama, mai bine iesi afara fa.ti cativa prieteni iesiti la suc.
Eu, nu am! Tu ai cu scoala si pregatirea pentru viata. E specific generatiei voastre de oameni crescuti cu tableta in mana si mintea spalata. Ma bucur nespus cand rup si arunc la cos un CV al unei secaturi ca tine.
Deci sa inteleg ca in timp ce faci curatenie pe strada gasesti des printre altele si cv-uri...ce sa zic, imi pare rau pentru tine.
Mergi la posta si iti cumperi de acolo timbre. Plicul tau, "merge" si el, scrie citet expeditorul si destinatarul, iti lipesti acolo timbrele, platesti si aia e.
Tu le spui unde vrei sa trimiti si vor stii ce timbre sa iti dea
Merge cu orice plic. Doar timbrul trebuie cumparat de la posta. mai ales daca este din alta localitate.ii spui acest lucru.
Scrii citet Adresa ta la Expeditor. si la destinatar adresa Ei.
Succes! Te as sfatui sa o trimiti recomandata cu confirmare de primire. Asa vei fii sigura ca o va primi personal!
Succes!