| angel70530 a întrebat:

Buna tuturor, vreau sa imi dati niste sfaturi, deci vorba merge despre iubitul meu, el a plecat la serviciu in alta tara, pe 7 zile, astazi este simbata, au trecut deja multe zile,au ramas putine, deci in zilele astea care au trecut eu l-am sunat odata, dar el in fiecare seara ma telefona pe skype, si mi-a zis ca cind va veni ma va stringe tare in brate, si ca ii este dor foarte mult de mine, dar astazi el nici nu m-a telefonat, si cu toate ca a intrat pe skype, si pe sait, era de pe calculator, dar nu mi-a scris nici un mesaj, cum se poate asa ceva? eu sunt doar prietena lui, stiti ca ma doare chestia asta care o face el, ma gindesc sa il telefonez eu, dar miine, cred ca el astazi nu o sa ma mai sune, as vrea sa imi dati niste sfaturi ce sa fac mai departe cu el? nu vreau sa fiu dezamagita, ajutatim-a cum sa fiu mai severa cu el, sa inteleaga ca nu sunt tipa de care sa-si bata joc, astept sfaturi de la voi, apropo si ce sa fac sa il sun eu? miine? sau nu? astept afaturi.

2 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

A plecat la servici! te-ai gandit ca poate lucra?

| beautifullie a răspuns:

Sa-l suni, evident. sa vezi ce s-a intamplat de nu a vorbit deloc cu tine. nu cred ca s-a rupt legatura dintre voi intr-o zi amarata. bafta!