Incearca sa stai aproape de ea si dupa ceva vreme ceirei prietenia sunt fata sunt sigura ca o sa se rusineze si va trebui sa astepti cateva zile raspunsul, dar stai incontinuare langa ea sigur o sa spune da daca te porti frumos cu ea stiu dun propia experienta.
Mult noroc, iti tin pumni!
De preferat ar fi sa-i spui ca e o copanie placuta, ca iti place sa stai cu ea, ca e draguta.Ca sa ii zici astea trebuie sa fiti intr-un loc bun, de preferat la o plimbare.De preferat ar fi sa stea jos pe o banca iar tu cat mai langa ea, te apropii putin cu fata, daca refuza e clar ca nu e pregatita, dar dupa cum zici a pus ochii pe tine.
Salveazo din situatii jenante daca se intampla, se mai intampla ca colegii ei sa rada, stii cu e cred, desi nu cred ca se intampla, dar e bine sa stii acolo. Daca iesi cu ea, poti s-o duci pe la magazine vezi ce-i place, si poti sa-i faci un cadou mai acceptabil la pret, dar depinde ce fire, de ex eu nu prea accept cadouri, n-am nevoie de ele, nu e vorba ca numi plac, dar nu conteaza asa mult pentru mine.
Fii atent intotdeauna cu ea fetelor asta le place ...incearca sa te faci observat prin gesturile tale fii romantic.zambestei incearca sa te apropii de ea sa vazi daca simte ceva pentru tine
Andrei da-mi si mie id tau vreau sa stiu cum a mers, te rog vreau toate amanuntele.
Te rog damil al meu este martinica_sorina.
Dupa cum ai descris-o tu mai sus pare sa fie o fata de treaba. Incearca intai sa-i fii prieten, sa o asculti cand iti spune ceva, sa ii dai atentie pentru fetelor le place acest lucru. Oricum, nu trebuie sa faci lucrui care nu-ti stau in fire, pentru ca dupa ce o impresionezi(sa zicem ca o impresionezi) nu ai sa mai faci acel lucru, si ea o sa-si dea seama. Nu stiu, incearca sa fii tu insuti, daca zici ca esti singurul baiat pe care il baga in seama inseamna ca ii place cum esti tu, atunci fii tu insuti. Succes!
HAHAHA.Nu mai pot de ras.Cum sa imprezionezi o fata cand gresesti atat de mult la scris?
Stie sa se comporte cu oameni? Sau cu oamenii?
Daca as fii in locul ei nu te-as mai baga in seama.
Ma-m mai uitat la intrebarile tale si ai mai avut greseli...
Stii doar ca suntem prieteni dar eu iti spun ca tu ai noroc, ea nu e logata pe TPU.Nu este nu-i asa? Eu iti spun sa mai pui si tu capul in carte...
Bafta!
Sunt de parere ca trebuie sa fii sincer, sa i spui ce crezi, dar sa fie complimente si nu prea siropoase... Daca tu esti singuru pe care l baga in seama deja te place dar poibil sa nu fie asa cum crezi tu. Sfatul meu. Simplu, trebuie sa faci tu primul pas si mai repede sa nu risti sa o pierzibafta
Pai...stai cat mai aproape de ea, sun-o, ofera-te sa o ajuti cu diferite lucruri chiar daca nu stii despre ce e vb tu incearca, propune-i sa iesiti la o bataie cu zapada intr-un loc nu foarte aglomerat si lasa-te "doborat" de ea, fa-o sa rada in fiecare minut, sau mai bine zis, fii mai dragut cu ea decat altii.
Succes!
Eu cred ca ar fi bine sa ii spui ca o placi. daca doar p tine te baga in seama s-ar putea sa te placa si ea.-eci... spune-i ca o placi, invit-o undeva...nu sta degeaba!
Pai avand in vedere ca si eu is fata si is indragostita... 1. daca te baga doar pe tine in seama inseamna ca vrea mai mult de la tine 2. zii ce simiti pentru ea 3. daca totusi nu vrea nu te da batut insista... SUCCES
p. s.:LASAMI SI MIE RASP LA INTREBARE
anonim_4396 întreabă: