Stii ca e o vorba "roata chiar de e patrata, tot se invarte cateodata" si cred ca pentru noi toti se invarte roata asta macar o data in viata. Ai fost obisnuita cu un alt fel de comportament si acum esti pusa in fata unor situatii diferite. Inca e prea devreme pentru a sti cu adevarat daca relatia voastra poate fi de durata. Eu zic sa-i mai dai o sansa dar doar daca accepta conditiile tale. Mie una mi se par de bun simt si nu e corect intr-o relatie sa tii legatura cu diferite persoane care te plac la modul de iubit(iubita). Cred ca daca vrea cu adevarat ca voi doi sa aveti o relatie sincera si de lunga durata, va renunta la ceea ce te deranjeaza pe tine si care de altfel nu aduce nimic bun in relatia dintre voi doi. Explica-i ca nu e normal si nu te lasa amagita cu fel si fel de promisiuni. Faptele vor dovedi daca el e sincer si vrea cu adevarat sa te aiba langa el! Pupic!
Mie mi se pare ca ce i-ai facut tu fostului prieten iti face actualul tie! Din ce am inteles eu din spusele tale, tu ai spus ca fata de celalalt nu aveai sentimente, ca erai obisnuita sa fii cautata. Iar acesta este opusul celuilalt, corect? Roata se intoarce