| angel70530 a întrebat:

Buna tuturor, vreau sa va povestesc ceva despre fostul meu prieten, deci cum v-am mai spus l-am intilnit laspital, vreau sa va zic ca in ziua ceea a intrat la mine pe profil, si mi-a verificat ce am pe profil, eu cind am intrat pe sait, am vazut ca el mi-a fost pe profil, apoi eu i-am pus un like la status, pentru ca intr-adevar imi place piesa care a pus-o la status, eri mi-am pus niste poze pe profil, cu toate ca niciodata nu mi-am pus poze de ale mele pe acest profil si astazi dimineata pe la ora 07 el iarasi mi-a intrat in profil, si mi-a pus niste note la pozele mele, si like, eu am ramas stresata, nu ma suntem impreuna, pe drum nici nu ne salutam, ne intoarcem cu spatele unul la altul, dar aici pe net, el mi-a pus like la pozele mele, cum adica sa inteleg ca lui ii plac pozele mele, suna straniu, eu chiar nu mai stiu ce sa fac cu acest baiat, nu ma lasa sa il uit, Doamne m-am saturat de orgoliul asta, as vrea sa ii scriu acuma, dar nu vreau sa aplic capul, la un om care mi-a facut atita durere, acum vreau sa va intreb pe voi, ce sa fac eu mai departe? cum sa procedes? cum sa ma comport cu el? poate sa ii scriu eu prima? nici nu stiu, vreau sa ma ajutati cu niste sfaturi, caci nu mai pot de suferinta. Astept cit mai multe sfaturi, va rog mult ajutati-ma, caci chiar nu stiu ce sa fac.

3 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Sterge-l de la prieteni. De ce sa te intorci la cineva care te face sa suferi? Lasa sa treaca timpul, si sa iti treaca si de el.

| kzd a răspuns:

Sterge-l de la prieteni daca vrei sa uiti de el.

| Ca_Altii_Mai_1979 a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa faci primul pas! sa il saluti sa vorbesti cu el dar sa ii spui ca s-a terminat intre voi!