O fi el baiat de cartier dar pentru faptul ca s-a inrosit cand a fost intrebat de o fata sa fie cu el sugereaza faptul ca poate avea sentimente intr-o rel. Daca el a zis ca veti vedea pe viitor poti sa lasi timpul sa mai treaca si sa vezi ce se va intampla.Multa bafat!
Hai nu zau! E baiat de cartier? Nu pare genul. Si asta prin simplul fapt ca s-a inrosit, ceea ce numai un baiat timid face. Ai rabdare pentru ca probabil o sa te anunte. Si oricum, sa stii ca si baietii de cartier iubesc, mai rar, dar iubesc.
Pai. Ti-a zis ca nu vrea sa fie cu tine. Dar poate ca era emotionat sau l-ai surprins sau poate ii place de altcnva. E probabil prima data cand l-a intrebat o fata. Un sfat prietenesc.Incearca sa te comportsi mai indiferent.si poate ca va realiza ce a pierdut. Daca nu da nici un semn. retragete la momentul potrivit. O sa pui suflet si o sa te doara.Crede-ma stiu exact prin ce treci. Dar la mine a fost si mai dramatic.Succes.Sper sa mearga.:*
Parerea mea este ca daca ti-a trimis Never Too Late de la 3dg inseamna ca nu e "de cartier" ci doar asta ii place sa creada. Daca s-a inrosit cred ca te place dar ii e frica sa recunoasca fiindca asta l-ar trage in jos in fata prietenilor lui care la randul lor se cred "de cartier". Cum spune si Crisu baietii de cartier mai rar iubesc si eu zic ca si baiatul asta crede acelasi lucru de asta incearca sa ascunda.
HappynewCenusa întreabă: