| dyana_6840 a întrebat:

Vreau sa vad ce parere aveti voi despre asta:mai am o saptamana si fac 13 ani si and eram la scoala toate feteal in afara de mine si prietena mea aveau prieteni dar la niciuna nu era ceva serios mxim 3 saptamani.La un moment dat ma gandeam ca si eu ar trebui sa am un prieten ca sa nu fiu diferita de celelelte(nici nu am avut vrunul si nici nu am)apoi m-am gandit ca ele se grabesc si nu mai invata stau cu gandu in timpul orelor cat mai e pana se suna ca sa alerge afara sa-i vada se duc in afara scolii sa funeze si din astea(dar toate sunt virgine). Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Love_3744 a răspuns:

@dyana Buna! Inca esti destul de mica, adica ai 13 ani! La varsta asta.colegele tale nu fac un lucru prea bun si eficient, deoarece si vara-mea e la fel, adica nu se mai concentreaza la ore, nu o preocupa invatatul. Adevarat in zilele de azi.nu prea preocupa pe nimeni invatatul. Cred, ca din cate ai postat tu aici, esti o fata cu capul pe umeri care are tot timpul inainte, ai destul timp pentru baieti, si te sfatuiesc sa nu fumezi niciodata pentru ca nu vei avea benefici de pe urma acestui viciu. Continua sa fi asa, esti OK! Take Care!

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tu îți vezi de treaba ta și de școală. Ai timp și pentru băieți, nopți pierdute și dezamăgiri.
Pa, pa.

| Zap a răspuns:

Gandesti destul de matur pentru varsta ta. Nu te lasa influentata ai destul timp sa ai cati prieteni vrei tu dar gandeste-te ca mai ai putin si intri la liceu. Invata sa intri la un liceu cat mai bun si apoi iubitii[asta nu inseamna sa nu mai inveti si dupa].

| Baby a răspuns:

Eu nu tin cont de varsta. Lasa-te purtata de val. Ce daca ai 13 ani? Ai devenit adolescenta, iubirea, sau ma rog, atractia fata de baieti e un lucru natural. Nu trebuie sa iti cauti prieten dar nici cand ti se iveste o ocazie si chiar il placi pe tip nu trebuie sa zici nu. Atata timp cat nimic nu se schimba si inveti la fel, si nu ai probleme, dc nu?

| RawrLexa a răspuns:

Hei. :* Ce zici pe acolo, mie mi se pare normal, in orice scoala exista asa ceva.happy
Ca nu ai prieten, nu-i problema, dar multi pshihologi zic ca trebuie sa expermentezi cate genurile de baieti extista, ce inseamna iubirea, cum te simnti cand ca iubesti.sa nu fie prea tarziu apoi sa nu stii ce sa alegi, sau sa nu te gasesti nicaieri.happy
Ca au lasat invaatatu' nu-i bine, in clasa. a8a o sa-si revina ele.hee hee
Ca fumeaza, e raw presupun ca vor sa se dea' ineresante fata de acei baiaeti, penbil...
Dar tu, tu ramai o fata cu capul pe umeri si vei fi apreciaata pentru. asa ceva. :*!
funda; o3?

| ascovit a răspuns:

Salut! Daca un prieten, mai exact, iubit, nu inseamna neaparat ca dupa nu vei mai invata sau altceva de genul asta1 Cei drept ai 13 ani, multe fete de seama ta au avut deja multi "prieteni", insa totusi nu te grabi si nu accepta sa fii cu cineva doar ca sa fii ca ele! A ras cineva de tine? In intrebare nu ai precizat si sper ca nu ti s-a intamplat1 In cazul in care o sa ti se intample nu baga de seama! Atunci cand vrei sa fii cu cineva o faci pentru ca vrei din inima, simti, nu pentru ca vrea cineva sa alte fete au! Iar cand ai un "iubit" nu trebuie sa ii acorzi lui timp foarte mult! Orice ar fi, scoala trebuie sa ramana mai presus de el, si de ce nu, pe primul loc!

| dyana_6840 explică:

Astept cat mai multe pareri

| klaws007 a răspuns:

N`as fi sigur ca toate sunt virgine