Buna
Dupa parerea mea ar trebui sa mai astepti sa mai treaca putin timp, sa vezi cum vor mai evolua lucrurile.In tot acest timp mai vorbeste cu el, mai povestiti, s-au de ce nu sa faceti lucruri care va pot apropia din nou.Vezi cum se va mai comporta si el cu tine si pe urma incearca sa ai o discutie serioasa cu el sa ii spui ca inca mai tii la el si tot ce mai ai tu sa ii spui.Nu ar trebui sa iti fie teama, s-au rusine.Stii ca exista si vorba aceea"cine nu risca, nu castiga". Poate el mai tine la tine dar nu vrea sa iti arate.Stii cum sunt unii baieti, orgoliosi si nu arata acest lucru.
Poate ai norocul si iti propune chiar el sa mai dati o sansa relatiei, cine stie.
Cel mai bine vezi cum vor evolua lucrurile si pe urma o discutie cu el, cred ca te-ar ajuta cel mai bine, si asa vei stii ce ai de facut in continuare.
Multa bafta iti doresc
Buna
Dupa parerea mea ar trebui sa mai astepti sa mai treaca putin timp, sa vezi cum vor mai evolua lucrurile.In tot acest timp mai vorbeste cu el, mai povestiti, s-au de ce nu sa faceti lucruri care va pot apropia din nou.Vezi cum se va mai comporta si el cu tine si pe urma incearca sa ai o discutie serioasa cu el sa ii spui ca inca mai tii la el si tot ce mai ai tu sa ii spui.Nu ar trebui sa iti fie teama, s-au rusine.Stii ca exista si vorba aceea"cine nu risca, nu castiga". Poate el mai tine la tine dar nu vrea sa iti arate.Stii cum sunt unii baieti, orgoliosi si nu arata acest lucru.
Poate ai norocul si iti propune chiar el sa mai dati o sansa relatiei, cine stie.
Cel mai bine vezi cum vor evolua lucrurile si pe urma o discutie cu el, cred ca te-ar ajuta cel mai bine, si asa vei stii ce ai de facut in continuare.
Multa bafta iti doresc
Si app la multi ani pentru ziua ta:*
Bunaaa:*
Pai daca motivul despartirii voastre a fost unul care nu puteti trece peste, atunci nu mai eexista cale de impacare, iar daca v-ati despartit amical de comun acord, atunci a fost ca "o pauza" iar relatia poate continua. Asa suntem noi fetele, trecem peste prea multe, pentru ca ii iubim, pentru ca tinem la ei si oricat de mult ne-ar supara noi ii iertam... Trist dar adevarat. Daca sti ca e un mistocar si decat isi bate joc, eu mai bine zic sa-l lasi ca nu e de tine pentru ca tu o sa pui suflet, o sa-l iubesti si mai mult. iar dupa iti convine sa te ia la misto? mai rau iti faci. Bafta! Tu sti mai bine ce-i de facut! Pupic
Care a pus punct relatiei? Daca va iubit impacati-va! Nu are rost sa "plangeti" unul dupa altul daca puteti fii impreuna.Succes!
Lasa timpu sa decurga de la sine fiindca e acum singur probabil simte nevoia sa reia relatia cu tine.eu zic sa fi puternica si sal mai studiezi sa vezi daca intr-adevar tine la tine sau doar vrea ceva de vreme rea daca intelegi ce spun.cum crezi tu dar eu zic sa lasi timpu sa decida nu stiu ce varsta ai dar esti inca tanara ai timp destul.
Curiozitațibărbați întreabă: