Petting e mai usor de acceptat, de la soft la heavy. Dupa asta o sa vrea si sex (poate). Pe de alta parte daca sexul e important pentru tine poti lua decizia sa cauti alta fata.
Daca nu vrei alta fata nu fa presiuni, nu o face sa se simta vinovata.
Intreab-o ce poti face ca relatia voastra sa fie mai apropiata.
Foarte bine face ca nu vrea. Gandeste foarte bine ca dupa ce vei face sex cu ea o vei parasi. Daca o iubesti cu adevarat, ai rabdare pana iti va spune ea ca este de acord sa faca sex cu tine.
Nu stiu ce sa zic... stii, noi fetele suntem destul de dificile. Eu, spre exemplu, chiar daca acum as avea un iubit si as fi pregatita sa facem dragoste, NU i-as spune niciodata acest lucru, as astepta sa faca el primul pas si probabil as ezita pana in ultimul moment. Si asta pentru ca noua ne este teama, indiferent daca avem sau nu incredere in partenerul nostru. Iti sugerezi sa ii mai lasi totusi un pic de timp si sa incerci sa te apropi din ce in ce mai mult de ea. (Daca iti raspunde cu "nu stiu", asta inseamna ca este nehotarata, nu ca nu isi doreste asta. ) Si atunci cand va veni momentul, incearca sa-l faci unul cat mai special. Va aprecia mult asta si va avea si mai multa incredere in tine.
Mult succes! Sa ai o zi frumoasa!
Salut!
Eu cred ca ar trebui sa-i mai lasi putin timp si sa nu mai insisti pe asta. Daca tu ii spui mereu ca vrei sa faceti dragoste, clar ca ea se gandeste ca o vei parasi dupa. Las-o sa se obisnuiasca cu ideea asta.
Iar ziua in care faceti dragoste nu ar trebui sa fie programata. Ar trebui sa se intample de la sine.
Pa!