| Alleee18 a întrebat:

Buna tuturorlove struck.Am revenit pe TPU dupa un timp lung in care m am lasat de acest "sport". Motivul ar fi ca, pentru a doua oara m am ales cu un iubit in urma conversatiilor de pe privat:d.acum intrebarea mea:el. poate ca il cunoasteti[oricum nu o sa i dau numele]este foarte dragut.se comporta foarte frumos cu mine si este dulce, atent si ma face fericita[suntem de doar 3 zile impreuna deci momentan nu zic ca il iubesc]si tin la el.problema este ca el a fost foarte atasat de fosta lui prietena. Ei fac impreuna sport de performanta, deci sunt la antrenamente amandoi si se vor vedea foarte des. el a zis ca a trecut peste, insa eu sunt cam >geloasa:"...mai ales avand in vedere ca sunt cateva sute de km intre noi.:-

Răspuns Câştigător
| Kylexy a răspuns:

Si daca tii la el si zici ca esti geloasa inseamna ca e ceva mai mult intre tine si el.
daca esti geloasa vb cu el mai ales ca e la distanta de tine.
distanta ar trebui sa va apropie pe amadoi comunicarea e totul intr-o astfel de situatie. Mult noroc
te-ai indragostit fara sa iti dai seama.
Iubestel daca se poarta frumos cu tine. ca poate ai cautat dragostea si tiai spus la un moment dat ca pentru tine nu e nimeni pe acest pamant. poate sa fie dragoste adevarata intre voi. Sarbatori Fericite

8 răspunsuri:
| Ciprian a răspuns:

E normal sa fie asa... Dar daca va iubiti va trece

| znstr a răspuns:

Ar fi mai bine sa pui tu picioru'n prag si sa-i spui ca esti un pic geloasa [cu toate ca el iti va spune atunci ca totul e ok, ca nu mai exista nimic intre ei 2].

Cauta-ti un prieten cu care sa te poti vedea zilnic, nu odata la nu stiu cat timp, si care sa fie din oras cu tine big grin.

| Floreenofficial a răspuns:

Salut! Ca sa fii linistita trebuie sa ii acorzi credit.Nu cred ca te inseala ca altfel nu s-ar mai fi inhamat la o noua relatie.Trebuie sa gandesti liber sa fii optimista! Bafta! :* >big grin

| SperanteSpulberate a răspuns:

Poi nu ai de ce, daca el ti-a zis ca a trecut peste, ai grija intr-o relatie trebuie sa ai incredere! Ca daca nu atunci nu o sa dureze mult relatia, nu strica aceasta relatie la inceput! Si niciodata! Iubire si Fericire!
Bafta si Craciun Fericit!

| Libelle a răspuns:

Si altfel ce-ai face?
Da inainte, ai incredere in el.
Nu inteleg, de ce ``il ascunzi``?
Eu m-as simti aiurea.Si in plus ma bucur cand aud de relatii facute pe TPU.
Muuuulta bafta!

| Alleee18 explică:

Dyya. l am "ascuns" pentru ca nu stiu daca el ar fi de acord sa i zic numele.adica,sigur nu ar avea nimic contra. Dar poate e mai bine sa ramana anonim. oricum multumesc tuturor pentru raspunsuri. Voi tine cont de sfaturile voastre. oricum simt ca il plac tot mai multlove struck...asa ca. sper sa fie o relatie de lunga durata.

| claus a răspuns:

Complicata poveste. stai sa mai treaca timpul. asteapta sa vezi care sunt sentimentele lui pentru tine. comunica mai mult despre ce simti cu el. lasa gelozia momentan, nu face bine la inceput. dar e trist ca e o distanta asa mare intre voi. multe relatii nu rezista prea mult din cauza distantei. sa speram ca la tine va fi un caz fericit, insa.
asteapta, ai rabdare.

| YESname a răspuns:

Nu citesc