Mie imi pare a capcana de agatat... fiindca orice om cu probleme financiare care are nevoie de donatii, nu se arunca sa invite donatorii la dinner, adica sa cheltuei din banii pe care i-a primit ca donatii, decat daca nu are vreun interes sa scoata mai mult de la tine sau sa obtina alte favoruri.
Exact la asta ma gandeam si eu. Da, inca mai cred in umanitate, am compasiune pentru oameni, etc, dar ceva e foarte dubios acolo. Oricum, am dat cancel la acea donatie
Ia si uita-te-te, profilul ei este listat in Instanbul
#istanbulsözleşmesiyaşatır
Salut!
In mare parte suna a scam dar ai putea sa ne trimiți profilul ei de Insta aici?
Sunt curios cum arată.
Desigur. Uite aici: https://www.instagram.com/meralspole/
Are de ceva timp acel cont... Poti vedea postarile/datile in care au fost facute, de asemenea.
Părerea mea e că faze de genul asta cu propuneri de intalniri după discutii virtuale nu imi prea par safe. Adică, poate acum 10 ani era altă treabă, însă acum, când scam-urile sunt in creștere, nu stiu ce să zic. Dacă tu ai chef să bati un drum cu masina, poti sa stabilesti o intalnire undeva, apoi sa ajungi mai devreme si sa urmaresti de la distanta daca vine sau nu. Iti „asumi" cateva minute de intarziere pentru a vedea totul (putina regie). Sigur, daca nu vine, iti vei mai asuma un drum pierdut. Oricum, si de va veni, nu te hazarda din prima. Succes! Ar merita de facut un vlog pe chestia asta, cu faze de la fața locului
Https://www.instagram.com/meralspole/ Have a look!
Oricum, nu-s chiar asa naiv sa fac ce-mi spune ea. O sa o fac pe prostul, sa-i vad reactiile, sa vad ce se intampla. Dar ghici ce? Mi-a dat cu seen la ultimele mesaje. Doar cand era vorba de donatie, era destul de... vorbareata :) Multumesc pentru raspuns!
My mistake. O sa o las moale