| mihaeladulcikk a întrebat:

Buna tututor :*:* Vreau sa ma ajutati, dau FUNDA! un baiat mi-a zis de multe ori ca tine la mine si ca vrea sa fie cu mine, dar eu il eviyam mereu, deoarece iubeam pe altcineva...Joi mi-a zis iar ca ii place de mine si m-a invitat la o plimbare si eu am recunoscut ca tin la el, era in al 9-lea cer! Acum, parca as vrea sa fiu cu el, dar mi-e cam teama ca el sa nu vrea Ce sfat imi dati sa-i zic eu, sa astept sa-mi zica el, sau sa vorbesc cu cineva sa-i spuna. P. S : e mai timid de fel.

Răspuns Câştigător
| HackMyWorld a răspuns:

Eii, esti culmea :d cum sa nu vrea sa fie cu tine daca ii placi tongue? Este mai timid si de aceea nu face el primul pas, fa tu primul pas si nu o sa regreti, pupic :*

2 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Nu are cum sa nu vreawinking. vb cu el nimic nu ai de pierdut:X/mai ales dupa plimbara aia.

| TeAjutCuOrice a răspuns:

Poi daca el e indragostit de tine, iar tu ai vrea sa fi cu el, ce sa mai?
Daca vrei sa ii faci o surpriza, si cum zici ca e mai timid, s ail faci poate sa si lesine, il chemi in parca sua s ava intalniti undeva si gasesti un moment si il saruti pe neasteptatehappy. Sau daca nu spune-i fata in fata ca si u il placi pe el si atunci totul bine si frumoshappy.

Bafta