"nu ma protejez si am facut sex in perioada fertila". Dar ce motive ai sa crezi ca nu esti insarcinata?! Farmacie, teste de sarcina, ginecolog. Urgent.
Da, e posibil sa fie o sangerare de nidatie, adica de fixare a fatului in uter. Insa nu poti fi sigura, poate fi si o sangerare data de un dezechilibru hormonal.
Daca nu mai pierzi sange si te simti bine, fa-ti 2-3 teste de sarcina din urina de dimineata in dimineti diferite. Apoi, indiferent de rezultate, du-te la ginecolo. Eu cred ca e o posibilitate mare sa fii insarcinata (cred ca asta iti si doresti).
Daca inca pierzi sange si/sau te simti rau, ai dureri abdominale, stari de slabiciune, febra, du-te urgent la ginecolog (acum, in urgenta) fiindca ai putea sa fii insarcinata si sa ai o iminenta de avort.
Singurul lucru care nu se potriveste este ca sangerarea de nidatie este de obicei deschisa la culoare, ca un sange diluat, iar ceea ce descrii tu e mai degraba o eliminare fractionata de endometru, ceea ce ma duce cu gandul la un dezechlibru hormonal. Iti tin pumnii.