anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

uitai imi place enorm de cineva un baiat din clasa mea si sunt... ce sa mai o lungim ca mai sunt 2 saptamana de scoala... asa ca a 7-a si imi place de acel baiat din a 5-a si e prima data cand mi-a placut de cineva asa de mult si el e genul mai mistocar, imi place de el de cand asteptam amandoi pe profesoara de romana (ca ne pusese diriga in aceeasi banca) si ne-am privit timp de vreo 2 min in ochii si nu mai auzeam nimic nu mai vedeam nimic in afara de el si... parca a fost magic si printr-o mare prostie facuta de mine a aflat o fata care credeam ca imi e prietena si cu timpul a devenit ce-a mai mare barfitoare a clasei si a aflta si el de la multi si mereu am negat fiindca... eu nu sunt deloc ca el mai bine zis sunt total opusul lui si nu am mai suportat si i-am zis in fata clasei jumatate de adevar ca mi-a placut de el in a 5-a si...am incercat sa il uit si am cerut sfaturi de la oameni in care am intratevar incredere si 98% mi-au spus " daca vrei sa uiti de un baiat gaseste-ti altul " iar eu nu-s genu' sa ma uit toata ziua dupa baieti... si incep sa cred ca sunt proasta ca m-am indragostit si ca dragostea nu e de partea mea... poate e vina mea dar... nu stiu cu ce am gresit s vreau ajutor cum sa il uit sau sa il fac sa ma observe (adica nu ca nu m-ar vedea si nu m-ar baga in seama dar cand o face o face prin MISTO).

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Singura ta posibila greseala ar fi ca a aflat toata clasa si, probabil ca asta il si deranjeaza, dar ii si place.Sa nu te necajesti,baietii la varsta asta au mintea mai mult la masini,fotbal si extraterestri,nu la dragoste. Fetele sunt mai sensibile,mai romantice,cum e si cazul tau.
E bine ca iti da atentie,chiar daca o face in felul in care o face.Dar,pentru el este devreme sa inteleaga daca ii placi sau nu,este inca foarte copil.Din cauza asta,de obicei fetele prefera baieti putin mai mari,care s-au mai maturizat cat de cat.
Pastreaza-l in inima ta, din moment ce nu-l poti uita, dar accepta faptul ca te-ai indragostit de un copil si lasa-l sa se mai maturizeze.Vezi-ti linistita de treburile tale,nu mai permite nimanui sa faca vreun comentariu despre asta(e treaba ta personala daca iti place cineva si cine iti place), fii mai discreta pe tema cu el si poate, la un moment dat te va VEDEA si el.
Mult noroc!

1 răspuns:
| liviu89 a răspuns:

Pai uni baieti/fete asa isi exprima ei atractia fata de altcineva mistouri, tachinari chiar si batai ( din alea copilaresti nu ii da o bataie de ajunge la spital ) nu stiu daca e asta in cazul tau nu pot sa ma exprim