| Sasky a întrebat:

Buna!
Uitati Care E Problema Am O Fata De Care Imi Place Ei Nu Ii Place De Mine! Si Când Vorbeam Mi-a Spus Ca Fumeaza Si Ea Era O Fata Draguta Si Simpatica Si Nu Credeam Ca Face Asa Ceva Si Mie Frica Pentru Ea Si Ma Simt Suparat Când Ma Gândesc La Asta! Am Incercat Sa O Conving Sa Se Lase Dar Nu Vrea Sa Ma Inteleaga! Ce Sa Fac?!

Răspuns Câştigător
| Capriciu a răspuns:

Buna! Uite eu cred ca tu ai facut oricum un gest foarte frumos ca ai sfatuit-o sa lase fumatul, dar daca ea nu doreste, deja este problema ei si sanatatea ei.Pa!

3 răspunsuri:
| Kalla a răspuns:

Las-o sa fumeze.Ce? Daca fumeaza nu mai e draguta si simpatica? Si eu fumez si sunt oricum draguta si simpatica.
Uite ce e, daca vrei sa te placa cat de cat nu o mai sacai.Accept-o pentru ceea ce e.Nu vreau sa faci asta dar cred ca te-ar remarca mai mult daca ai incepe si tu sa fumezi.Dar nu fa asta. Poti sa te faci remarcat prin a te opri din sacaiala sau ai putea sa-i faci un cadou dragut pentru craciun.
Pa, Pa.

| darrio2007 a răspuns:

Crezi ca ai sa o schimbi tu? Sa nu mai fumeze? Nu te va asculta.Mai ales ca spui ca nu ii place de tine.Ce risipa de litere mari ai facut.

| xEndlessLove a răspuns:

Stai linistit, nu se va lasa ca vrei tu. Si iubitul meu fumeaza si nu vrea sa se lase. Adevarul este ca nu fumeaza 6 ore cand sunt cu el ( adica la liceu ) dar fumeaza inainte sa vina la liceu si seara. Dar eu am inteles ca fiecare face ce vrea cu viata lui, nu trebuie sa le spunem noi ce sa faca.