| Alinaqueen a întrebat:

Buna,uitati ce situatie
m-am intalnit cu un baiats cu mine in clasa, ne-am despartit si am tamas prieteni, acum dupa vreo 4 luni, el spune nu-i prieten de a lui ca eu vorbesc toata ziua cu un baiat ca sa îi fac im ciuda! Ce sa îi spun daca vreodata o sa atingem tema?

2 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

In orice caz, recomand sa atingeti tema verbal, in niciun caz in scris!

| Camuflaj2017x a răspuns:

Deocamdată, pot să spun că nu este un post ocazional pentru că divulgaritatea umanistică a unui om s-ar putea retușa pe un blastom al nonșalanței nonconformistice întru Jean Calvin, numai că această republistică interumană s-ar putea repudia pe un anumit tronson umanitar. Aș vrea ca totul... în această zi a unui prohod pe care divinitatea interumană se putea codifica, o împărtășanie pură s-ar putea restructura pe un anumit disconfort plurirenascentistic umanitar. Eu am venit ca să confirm, sunt într-o urbanistică, într-o cazuistică medicală a unui univers transvers și am luat o Sfântă Împărtășanie într-un situs inversus, într-un nonșalant nonconformist sub Jean Calvin. Și nu știu dacă dumneavoastră aveți pledoaria ca să-mi oferiți această continență parasinusoidală pe care, niciodată, acest univers situs inversus s-ar putea reconstitui.
ASTA POTI SA II SPUI, IL VEI DA PE SPATE!=)