Daca acum nu te baga in seama cat e proaspata relatia, gandeste-te cum s-ar purta cu tine, sa zicem, peste un an.
Asa va trebuie daca folositi messengerul pentru relatii serioase. Cum sa crezi in niste vorbe de iubire tastate la calculator? Pe messenger iti poti crea orice personalitate, poti spune orice, realitatea conteaza. Te sfatuiesc sa te desparti de primul si sa-i dai o sansa celui de-al doilea.
A mai fost intrebarea asta si ti-am mai raspuns
Presupun ca si tu esti contienta ca ti-ar fi mai bine cu tipul cu care te intelegi mai bine, nu? E normal, de ce sa stai cu cineva care te ignora cand poti sta cu cineva care te baga mereu in seama, te si place. Nu vad care ar mai fi problema
Si tu il crezi ca te iubeste dupa o luna, mai ales ca iti spune asta pe mess? Nu, draga mea, se joaca cu tine! Daca iti place celalalt baiat, eu zic ca ar trebui sa renunti la primul, iar apoi sa incerci sa vorbesti cu el. Daca este timid, poti sa faci tu primul pas, mai in gluma...mai in serios, ii poti spune ca il placiMult succes!
Stii ce sa faci? Povesteste-i lu` al2lea baiat ce fel se poarta prietenu tau cu tine si ca ai vrea sa'l parasesti si nu stii cum sa faci! Cere`i ajutorul, joaca putin teatru, fii smechera! Si de aici totul curge de la sine! Deci te`ai prins nu?
Am fost si eu intr-o pozitie km asa ca a ta.Eu spn sa il uiti si sa o iei dl capat cu celalalt baiat. poate o sa suferi putin pan` il uiti. da eu zic sa te impaci cu acel baiat.sh pe nesimtitu` ala sa il uiti. el se joaca cu tine.nu te iubeste pe mess.na` toti avem curaj sa zicem tot. da face to face nu prea unii stem mai rusinosi da la baietii nu cred ca se intampla asaSe joaca doar cu tine.sh dp cand o sa ai sentimente fata de el mai mari o sa te lase sh tu o sa suferiEu zic ca o sa te descurci cu sfaturile noastre!:*
Pai vezi si uh care tine mai mult la uh sa nu fei doar atractie fizica, sa fie ci ceva sentimental
beausingurlamasamea întreabă: