| TitiDrLove a întrebat:

uitati-va va rog la intrebarile mele despre o anumita fata.Acum sa continuam. in ultimul timp am ignorat-o si am inceput usor usor sa o uit. Ea tot da semne ca ma place: Daca iese la tabla.cand se intoarce ma priveste mereu mereu. Daca zice o gluma, ma priveste - e ca si cum ar face totul doar ca sa imi atraga mie atentia+ca imi zambeste mereu si vorbeste in preajma mea mereu despre alti baieti, privindu-ma cu coada ochiului rareori. Am zis ca poate e o obsesie, dar face multe faze in care sa imi dea de inteles ca ma place. Ea stie ca o plac, iar acum ceva timp am vazut-o intr-un loc cu un baiat, iar ea nu a avut o reactie prea normala cand m-a vazut(si nu e din cauza ca se simte jenata, stiind ca eu o plac)... dar daca tot ar fi sanse sa ma placa.de ce s-ar baga cu altii in relatie? nu o inteleg! Colegele mai vorbesc acum despre iubitul ei, iar ea e muta in momentele alea...arata uneori poze colegilor cu el si ma priveste pe mine. vrea sa ma dispere?
dupa 4 luni de zile, mai merita sa lupt sau sa renunt?straight face

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ori o uiti ori incepi din nou cu ea, iti spun ceva dar nu te supara, sa stii ca intr-o zi dupa un an 3, 6 prietena te va insela, nu merita sa ai o relatie serioasa la cate panarame sunt mai bine le iei pe rand pana te plictisesti de ele.

| TitiDrLove explică:

Pai... chestia e ca i-am marturist tot ce simt mai demult. si atunci s-a stricat totul.dar ea tot da semne ca ma place + ca i-am mai dat semne ca vreau sa fim impreuna(deci pasul l-am facut)...

| TitiDrLove explică:

Mai are cineva vreo parere? sad

| TitiDrLove explică:

Haha... ce bine ma simt. nu mai simt nimic de cand am discutat cu ea! liber

| Adorable a răspuns:

Daca tu nu ai facut nici un pas pentru ca reincepe relatia, cred si eu ca fata si-a reinceput viata! Probabil si tu ai fi facut la fel daca ai fi avut ocazia.
Daca ai ascultat melodia lui Vescan "Am fost pregatit mereu sa lupt pentru ce iubesc, ca poate a doua dimineata nu ma mai trezesc". Ei bine, merita sa lupti. Dupa ce crezi tu ca nu mai are nici o relatie, recucereste-o!