| roxiada a întrebat:

Buna!
Uite ca a trecut si ziua de ieri si fostul tot nu ma cauta,nici un semn din partea lui,iar acum am incercat sa vad daca ii mai merg parolele si nu mai merg,le-a schimbat aseara cred ca de dimineata nu au mai fost bune! nu vad nici macar un semn, nu cred ca ne vom mai impaca! ce sa fac in fara de a astepta? sunt foarte tristacrying

15 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

Buna:*
Din cate am citit mi-am dat seama ca el a dorit sa numai vorbeasca cu tine, sa nu iti mai dea nimic, practic a vrut sa rupa orice legatura dintre voi.
In astfel de momente ar trebui sa acepti aceasta situatie si sa incerci sa mergi pe drumul tau, pentru ca dupa cum se vede si el a luat-o pe drumul lui.
Incearca sa fi tare si puternica pentru a merge mai departe.Stii ca exista si o vorba"daca iubesti un om lasa-l liber, daca te iubeste se intoarce, daca nu inseamna ca nu l-ai avut niciodata". Deci daca intr-adevar tine la tine si te iubeste va reveni inapoi candvahappy
Ai grija de tine:*

| roxiada explică (pentru mihaelaa18):

Multumesc!big grin

| mihaelaa18 a răspuns (pentru roxiada):

Npchappy

| Cătălina a răspuns:

Singurul lucru ce iti ramane de facut este sa te resemnezi! Stiu ca este greu, pare aproape imposibil, dar asa cum am mai zis de multe ori timpul le rezolva pe toate. Cu totii trecem prin asa ceva macar o data in viata, dar asta nu inseamna ca nu vom mai iubi niciodata. Daca iubesti pe cineva, automat suferi, mai devreme sau mai tarziu din N motive.

Imi pare rau pentru tine si tine capul sus. In curand vei vedea totul cu alti ochi.

| mona a răspuns:

Cred ca ar trebui sa accepti ca totul s a terminat dar e foarte urat din partea lui ca se comporta asa si cred ca iti e dator cu o explicatie, macar atat

| BubblesDoubleS a răspuns:

Parolele? O\o oh il si spionai?
Lasa-l sa se linisteasca, daca chiar crezi ca a tinut la tine macar un moment intalneste-te cu el ca vrea ca nu vrea si zii sa se ganedasca bine la ceea ce face si la ceea ce pierde si ca ii dai timp sa se gandeasca.
Oricum trebuie sa fii rezervata si la gandul ca s-ar putea sa nu mai aveti nici o sansa, stiu e dureros dar incearac sa petreci cat mai mult timp cu prietenii, iesi cu ei si fa activitati noi, cu toate ca nu prea iti va veni sa faci asta.
Sa fie de bine!

| adrianamara a răspuns:

Pentru moment nu face nimic, sa speram ca o sa-si dea seama si o sa te caute el! noroc!

| Bubu4 a răspuns:

Incearca sa iesi pe afara, sa treaca timpul mai repede. Daca stai toata ziua in casa timpul va trece infernal de greu si ti se va parea o eternitate. Acorda-i timpul sa vada ce a pierdut, chiar daca doare ..In plus tu i-ai spus la telefon sa nu te mai caute si nu i-ai mai raspuns apoi.iar un baiat orgolios, nu te va mai cauta in vecii vecilor happy Poti sa ii trimiti un mesaj cum i-am spus eu prietenului meu care credea ca l-am inselat :Chiar daca ti-am gresit de atatea ori si te-am suparat, iar acum spui ca vrei sa se termine tot. vreau sa lasi deoparte orgoliul si sa gasesti in tine gandul acela care iti spune :mi-a gresit, insa o iubesc si nu pot sa o pierd. cand i-am spus asta prietenului meu m-a luat in brate si nu m-a lasat pana s-a calmat, avea ochii umeziti. si crede-ma ca atunci am crezut ca totul s-a terminat pentru ca este extrem de orgolios, nu imi raspundea la telefon si a iesit cu mine doar ca sa ne despartim. Sper sa se rezolve problema si sa ai grija de tine >big grin

| roxiada explică (pentru Bubu4):

Nu stiu ce sa mai zic...el a vrut chestia asta dar nu mi-a zis direct sa ne despartim decat ca nu mai simte sa ma sune.la noi e si incurcata treaba ca el e din oltenia eu din arad asa ca nu am cum sa dau ochii cu el si sa-i explic ceva(e un om ciudat, incapatanat si foarte orgolios), a facut teologia si are alte asteptari! as vrea sa ma sune sa-mi spuna macar ceva...crying(

| Larsette a răspuns:

Nu cred ca mai ai ce sa faci.din moment ce a rupt legatura cu tine. Adica degeaba intrebi ce are de gand sa faca din moment ce ai vazut cu ochii tai ca de cautat nu te cauta..fi indiferenta si asta il va durea mult, crede-ma si daca mai tine la tine sigur te va cauta!

| Rake a răspuns:

Invata sa te iubesti tu pe tine si sa te respecti ca om. Nu mai urma sfaturi idioate de genul: " asteapta ca poate va impacati". Tocmai ai iesit dintr-o relatie puternic disfunctionala in care (crede-ma pe cuvant) nu vrei sa te intorci. Iesi pe afara, stai cu prietenele, prietenii... ocupa-ti timpul liber cu tine.

| roxiada explică (pentru Rake):

Da e foarte usor de zis, stiu cum ar trebui procedat doar ca inimii nu-i poti porunci oricat ti-ai dori! o sa astept sa vad ce are de gand desi cred ca nu ma va mai cauta, e foarte orgolios!

| Rake a răspuns (pentru roxiada):

Ultima dragoste e cea mai mare. E normal sa fie usor de zis si greu de facut dar e bine sa fii optimista. In timp vei trece peste si vei cunoaste un baiat care te va face sa uiti de restul happy

| AaliNuSh a răspuns:

Depinde acum.cine de cine s-a despartit, depinde cat timp ati fost impreuna, depinde. daca s-a despartit el de tine..ar fi trebuit sa aiba un motiv destul de intemeiat si acum poate nu vrea sa-si mai calce pe orgoliu..sau daca tu te-ai despartit de el..si iti pare rau el ar trebui sa stie asta..si faptul ca si-a schimbat parolele acum dupa ce numai sunteti impreuna nu-i nimic iesit din comun. poate numai vrea sa-i mai stii tu intimitatile sau ceea ce vorbeste si ce face el... daca il iubesti cu adevarat si crezi ca il vei determina sa va impacati calca-ti tu pe orgoliu si incearca sa vorbesti cu el sa vezi daca ar mai exista o sansa de impacare..asa daca amandoi tineti la orgoliu nu ajungeti la niciun consens..am trecut si eu prin asta dar eu m-am resemnat..multa bafta.( sper sa-ti fie de folos ce ti-am zis)happy

| GabrielleGby a răspuns:

Daaa scuze dar ce mai vrei de la el daca v-ati despartit... poat e deja are o prietena...