Si parerea mea: gaseste-ti cunostitine, prieteni in lumea reala, mai poveste-te istet ce lucruri interesante faci, dar distantare si gandit mai serios la relatia asta doar daca el incepe sa faca pasi mai seriosi spre tine.
Pai nici nu are cum sa te iubesaca doar vorbind cu tine pe mes.
incearca sa faci cumva si sa organizezi o iesire in doi uneva.
acolo o sa va cunoasteti unul pe altu.
si daca o sa ii placa de tine sigur o sa inceapa sa te iubeasca.
insa daca o ti tot asa .cu vorbitu pe mess nu o sa ajungi departe.
asa ca --> daca el nu te invita undeva .invita-l tu pe el.
Nici nu are cum sa te iubeasca.Eu cu prietenul meu ne-am cunoscut tot pe net si am vorbit doar 2 zile pe mess, ne-am vzt, ne-am placut si suntem impreuna de 1 an si 9 luni si locuim impreuna in strainatate.Succes
Ii dau dreptate baiatului.nu te cunoaste, nu aveti o relatie de durata, cum poate sa te iubeasca? daca vrei sa-l cunoasti mai bine trebuie sa te intalnesti cu el, dar nici atunci nu este garantat.sunt oameni care tresc in aceiasi casa de 30 de ani si tot nu se cunosc bine, da, pa-i o relatie virtuala?
Ce sa mai cuceresti daca ti-a spus clar ca nu este indragostit de tine? Oare ce ai putea sa faci ca de maine sa moara de dragul tau? Stii ceva? Iesi in lume, cu prietenii, singura oricum, iesi si intalneste oameni reali care sa te placa sa ti-o spuna ei primii sa fii cu adevarat fericita. Te ancorezi in relatii virtuale fara posibila finalitate.