| Andr33 a întrebat:

Uite care e problema mea:
De 6 luni de zile sunt indragostita de un baiat care este cu 3 ani mai mare ca mine straight face
De obicei... Vbesc cu el pe mess. Povestim despre ce ni s-a intamplat in ultima vreme. chestii de genu asta .Mna.ne intelegem super bine big grin
Si l-am intrebat daca ma iubeste si mi-a zis ca : Tine la mine foarte mult insa nu e indragostit de mine sad
Voi ce ati face daca ati fi in locul meu?
Cum ati face ca sa-l cuceriti?

Multumesc mult pentru ajutor! kisskisskiss

Răspuns Câştigător
| un vis de-o noapte a răspuns:

Buna... uite cred ca si eu am fost in aceeasi dilema odata si o sa iti zic cum am procedat... vorbeam cu un tip de ceva vreme pe mess.eram din aceeasi loklitate dar nu ne kunoasteam decat din vedere...eram amn2 singuri fara obligatii fata de alte persoane...si dupa cateva saptamani de discutie pot sa zic k i-am intins o cursa laughing. Imi placea de el dar nu puteam sa eu zic in fata...si nici sa il intreb daca el ma iubeste pe mine big grinbig grinbig grinbig grin...si atunci i-am zis sa facem un "joc" sau ma bine zis un pact...:Sa le spunem prietenilor k suntem impreuna pentru a vedea cum reactioneaza...si azi asa maine asa toata lumea stia k noi doi avem o relatie... dar intre noi nu se intampla nimic...pn cand intr-o zi ne-am intalnit pe drum intamplator...happy...am stat de vorba pe marginea strazii 3 ore, daca stau bine si ma gandesc nici nu stiu ce am putut vb atata laughing... da la sfarsit cand i-am zis ca plec. el a zis : "Pa si atat?" Si eu nu stiam la ce se refera laughing... vroia sa il sarut...asa ca ne-am apropiat unul de altul si ne-am sarut si de tunki suntem impreuna avem 7 luni si ne intelegem nemaipomenit.happy :X:X:X...eu zic sa incerci.la mine a mers

te sarut

bafta

7 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic, iubirea durabila vine de la sine-esti poate abia la inceput, iubirea, dragostea se cladesc in timp. Apreciaza sinceritatea lui si nu forta nimic.Multa bafta!

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Fii cât mai naturală. Vorbiţi cât mai mult. Nu încerca să fii altfel pentru a-l face să se îndrăgostească de tine. Oricum dacă continuaţi asa e posibil să se întâmple. Dar probabil îi ia mai mult timp.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Nu trebuia sa ii zici. De obicei unui baiat ii place sa lupte pentru o fata, sa o castige... Daca o are prea repede, prea usor (Asa cum te poate avea pe tine) nu o sa ii mai placa. Nu ma intreba de ce, dar si eu sunt la fel.
Dar eu zic ca daca totusi iesiti impreuna si petreceti in principiu mai mult timp in preuna, lasand la o parte porcaria de messenger care ne cam distruge vietile amoroase ale unora, ai avea sanse sa faci sa fie ceva-ceva acolo intre voi.
Spor!

| MissCamelia a răspuns:

Iesiti impreuna la suc, la un film, dar nu fi prea accesibila.iesi cu el la suc si pui o prietena sa te sune si te prefaci ca vb cu un baiat.imbraca-te decent, dar arata un pic de piele, un decolteu decent, o fusta scurta dar nu gen batista.priveste-l in ochi mereu, apropie-te de fata lui cand vorbeste, uita-te in ochii lui, apoi retrage-te repede

| IngerashCuCoasa a răspuns:

Fato depinde cum arati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Completez doar pe @CristiSoft care are dreptate: barbatii sunt cuceritori, tot ce primesc fara efort, ceea ce se ofera, nu are valoare. Ei sunt cei care lupta sa castige si sa pastreze. Lasati-i sa isi faca datoria lor de barbati si daca nu o fac cu voi, inseamna ca nu are rost sa faceti scenarii pentru ca nu veti reusi; poate va va folosi dar apoi se vor intoarce scolo unde exista "rezistenta"!

| purpleand a răspuns:

Pai..sincer..nu cred ca ar trebui sa incerci sa-l cuceresti..lasa totul sa mearga de la sinewinking Asteapta si continua sa vorbesti cu el..cu timpul s-ar putea sa ajunga sa se indragosteasca de tinehappy Good lucktongue