| ButIsMyTime a întrebat:

Uite care este problema:
O fata place un amic de al meu si el nu are aceleasi sentimente fata de ea.Ca sa nu o faca sa sufere prea mult, el i'a zis ca are prietena si ea a intrebat pe cine? si el i'a raspuns ca pe mine desi ea nu ma cunostea chiar foarte bine, auzise de mine de la niste colege de ale amicului care credeau ca eu cu el ne placem reciproc.Acum, eu am fost de acord sa stie doar ea de minciuna asta doar ca s-a aflat si nu prea stiu ce sa fac. El are un plan dar este cam timid sa il zica...sunt sigura de acest lucru.
Intrebarea mea este : Amicul asta ma place?:-s
Multumesc!

3 răspunsuri:
| PopStarInMyMind a răspuns:

Buna!
Normal ca te place! Daca il placi si tu, profita de ocazie si fiti impreuna pe bune!

| AnNyşK a răspuns:

Vorbeste cu el despre cele intamplate sh vezi ce are el de gand sa faca in legatura cu asta dupa aia poti sa il intrebi dc te-a pus tocmai p tine ca "prietena lui" vezi ce iti sp sh poti sa il intrebi daca are ceva cu tine sau daca doreste cevabig grin, de la el poti aflahappy

| Tinusikk a răspuns:

Stii parerea mea este ca te place
daca nu era sa te placa, nu era sa spuna ca te are pe tine, el a folosit acest plan pentru a se apropia de tine mai mult, sperind ca totusi veti fi impreuna, daca il placi reciproc atunci nu ar fi o greseala daca a-ti incerca sa fiti impreuna, nu va costa nimic, incercarea vina n-are, asa ca succes

sper sa te fi ajutat
funda**