| Ștefan890 a întrebat:

Buna uite ce vreau sa fac am comandat Titan gel și mi-a venit comanda acasa eu sunt in Londra dar nu stiu cum se utilizează și in cât timp se da cu el pe penis și dacă are reacții cu masturbarea stopează creșterea vreau multe informații dau funda 100%

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca gelul asta functiona, sunt convinsa ca toti barbatii o aveau pana la genunchi si toti se lauadau cu ce s-au dat.
Poate ar trebui sa intelegi ca penisul ala nu mai are cum sa creasca nici macar 1 mm, indiferent cu ce l-ai da sau freca, ca si-a incheiat cresterea la 16 ani.
Asta este, va trebuii sa te multumesti cu ceea ce ai in pantaloni, iar daca nu-ti convine, sa inveti niste tehnici alternative cu care ai putea satisface o femeie, ori sa folosesti jucarii erotice, care sa ajute la satisfactia ei.
Cat priveste masturbarea, nu stopeaza cresterea, dar poate produce dereglari erectile si ejaculare precoce.
In orice caz, masturbeaza-te fara grija, ca oricum cucul tau nu mai creste la varsta ta!

| corbulalbrosu a răspuns:

Sa stii ca am devenit EXTREM decurios de raspunsul tau depeste cateva luni. Daca te-a ajutat macar 1% si daca ai dat banii AIUREA big grin

| SkyPilot a răspuns:

Ai dat banii degeaba. Daca era bun de ceva, scria despre el pe prima pagina a ziarelor. Chestiile astea sunt bune numai pentru cei care nu au incredere in propriile persoane. Dai cu gelul si ti se pare ca a crescut. Simti ca ai facut ceva. Presupun ca ai nevoie de o scula mare pentru masturbare.
Poti sa faci ce vrei cu el ca tot aia e. Nu e bun de nimic. Pe amazon.com are 3 stele, ceea ce indica un produs cel mult mediocru.

| aXy99 a răspuns:

Nu are cum sa functionze. Gandeste logic. Din punct de vedere anatomic, cum ar trebui sa creasca un organ la aplicarea unui gel? laughing
Daca era vreo pastila magica ce iti schimba ADN-ul, iti deregla hormonii de crestere si testosteronul si mai facea niste minuni, ca nici asa nu se poate, era o sansa sa functioneze, dar cu un gel? Serios? laughing

| mihaicelsfant a răspuns:

Gandeste daca iti dai o bucata din deget creste la loc?laughing

| gheorghe699 a răspuns:

Titan gel? puteai sa dai cu agheazma, are acelasi efect...nu face nici bine, nici rau, dar agheasma este mai ieftina.

| kopotoru a răspuns:

Nu mai asculta pe unu si pe altul care nu au utilizat acest produs pana acum, eu zic sincer am luat pachetul pe 3 luni de zile in lungime nu creste cine stie ce .....maxim 1 cm in 3 luni, poate daca cumperi pe 1 an de zile se vade un rezultat de 2, 5 cm din cate am auzit de la un prieten care a facut testul pe 1 an de zile, dar dupa 3 luni se observa o crestere semnificativa in grosime un lucru extrem de important deoarece ajuta la cresterea sanguina in penis si o sa ramana asa! Succes!

| xxxRapanosu74xxx a răspuns:

Functioneaza foarte bine, dar se lungeste si se subtiaza. E bun daca o ai foarte groasa si vrei sa o subtiezi si sa o lungesti. Efectele apar la o saptamana-doua peste noapte. Deci sigur o sa obesrvi diferenta