Draga mea, ESTE EVIDENT ca va placeti unul pe altul. Daca el e mai... timid, ia tu initiativa. "prietenii" care se pupa de mai multe ori pe coltul gurii cu siguranta vor mai mult unul de la altul. Sincer iti spun, nu ezita. IA'TI INIMA IN DINTI si pune piciorul in prag. Faceti o plimbare mai intima amandoi si ia'l de mana sau de brat si cand simti tu ca e momentul, priveste'l intens in ochi si "fura'i" un sarut, dar scurt si vezi ce reactie are si in cazul in care iti raspunde cu unul mai profund, atunci FELICITARI. Si in plus aveti si avantajul ca sunteti in acelasi anturaj. Asteptam vesti bune.
Cand te intalnesti cu gasca asta,incearca sa stai mai mult de vorba cu el, propune-i sa faceti o plimbare numai voi 2, acordai mai multa atentie, zambestei cand te priveste. intr-un cuvant incearca sa ii arati ca totusi il placi si ai vrea ceva mai mult cu el. succes :d
Bun nu ai nimic, dar totusi sunteti in aceeasi gasca, ii poti cere id-ul de mess fara retineri. ii spui ca nu ar strica sa mai vorbiti si voi. crede-ma sunt aproape sigura ca ti'l va da si o sa vorbiti pana la urma.
Saruta-l iar pe buze Ca o coincidenta Sh uite-te mai intens la el in seara aia... in acelais timp zambeste-i. fa asa mereu. pn incepi sa te atasezi mai mult de el
Buna...
...pai ce sa zic. pare ca si el te place asa dar ii e teama sau frica sa.ti spuna. poate el crede ca nu ai acelasi sentiment.pentru al seduce cum vrei sa-i spui. trebuie sa petreci mai mult timp cu el si sa fii mai jucausa asa cu el.adica il iei in brate cand nu se asteapta sau il pupi pe obraz foarte des. i spui cai sta parul foarte bine. sau. iti place parfumul lui. nu stiu. fii cat mai apropiata si asigurate ca iti da atentie si daca spui ca tia zambit cand l-ai pupat pe buze si a spus tuturor inseamna ca, chiar i-a placut acel asazis sarut asa ca vezi ce faci si distragei atentia. Eu cred ca si el te place dar trebuie sa fii sigura! succes :*
Fundaa?