| Awkesna a întrebat:

Buna!
Uite, pot sa spun ca imi place de un baiat pe nume Sebi, si nici macar nu stiu daca el ma place, ma intalnesc in fiecari zi cu el adica, nah eu cu el si cu alte persoane formam un grup de prieteni, mai pe scurt gasca.Doar o persoana din grup stie ca mie imi place de sebi, pentru ca eu ma inteleg foarte bine cu fata aceea si poate pastra acel secret.Si as vrea intr-un fel sa-l seduc sau ceva de genu si sa vad daca si el ma place, azi m-am intalnti cu grupul de prieteni si el a venit si ne-a pupat pe toti si cand a ajuns la mine, inainte sa ma pupe pe obraz, nu stiu cum sa explic ca am ajuns "bot in bot" si eu am intors capu sa ma pupe pe obraz, iar pe celalalt, m-a pupat pe jumatea buzelor.
Mnah, asta nu e nimic nu inseamna ca ma place...adica asa cred eu, si maine tot s-ar putea sa ma intalnesc cu ei si nah as vrea sa-l fac cumva sa-i atrag atentia sau cand ma saruta l-as saurta pe buze sau nah nu stiu, ca acum vreo 3 zile in urma l-am pupat din greseala pe buze si a zambit si a spus la toti din grup ca l-am pupat pe buze laughing. Idei si sfaturi?batting eyelashes promit ca dau funda si voturi :X merci

Răspuns Câştigător
| jimime a răspuns:

Draga mea, ESTE EVIDENT ca va placeti unul pe altul. Daca el e mai... timid, ia tu initiativa. "prietenii" care se pupa de mai multe ori pe coltul gurii cu siguranta vor mai mult unul de la altul. Sincer iti spun, nu ezita. IA'TI INIMA IN DINTI si pune piciorul in prag. Faceti o plimbare mai intima amandoi si ia'l de mana sau de brat si cand simti tu ca e momentul, priveste'l intens in ochi si "fura'i" un sarut, dar scurt si vezi ce reactie are si in cazul in care iti raspunde cu unul mai profund, atunci FELICITARI. Si in plus aveti si avantajul ca sunteti in acelasi anturaj. Asteptam vesti bune.

5 răspunsuri:
| Myst3ry a răspuns:

Cand te intalnesti cu gasca asta,incearca sa stai mai mult de vorba cu el, propune-i sa faceti o plimbare numai voi 2, acordai mai multa atentie, zambestei cand te priveste. intr-un cuvant incearca sa ii arati ca totusi il placi si ai vrea ceva mai mult cu el. succes :d

| Awkesna explică (pentru Myst3ry):

Ciudat este ca nu am nici idu lui de mes dar nici nr lui de tel si il cunosc de vreo 2 luni...adica de cand vorbesc cu el, dar il cunosc de vreo 4 ani si atunci nu era acea gasca.

| Myst3ry a răspuns:

Bun nu ai nimic, dar totusi sunteti in aceeasi gasca, ii poti cere id-ul de mess fara retineri. ii spui ca nu ar strica sa mai vorbiti si voi. crede-ma sunt aproape sigura ca ti'l va da si o sa vorbiti pana la urma. love struck

| Mimmy a răspuns:

Saruta-l iar pe buzewinking Ca o coincidenta happy Sh uite-te mai intens la el in seara aia... in acelais timp zambeste-i. fa asa mereu. pn incepi sa te atasezi mai mult de elbatting eyelashes

| didiutsa a răspuns:

Buna...
...pai ce sa zic. pare ca si el te place asa dar ii e teama sau frica sa.ti spuna. poate el crede ca nu ai acelasi sentiment.pentru al seduce cum vrei sa-i spui. trebuie sa petreci mai mult timp cu el si sa fii mai jucausa asa cu el.adica il iei in brate cand nu se asteapta sau il pupi pe obraz foarte des. i spui cai sta parul foarte bine. sau. iti place parfumul lui. nu stiu.thinking fii cat mai apropiata si asigurate ca iti da atentie si daca spui ca tia zambit cand l-ai pupat pe buze si a spus tuturor inseamna ca, chiar i-a placut acel asazis sarut happy asa ca vezi ce faci si distragei atentia. Eu cred ca si el te place dar trebuie sa fii sigura! succes :*

Fundaa? happy