| StefanSt a întrebat:

uite sunt indragostit de o fata o cheama denisa si e super de treaba! E desteapta,frumoasa, draguta tot tacamul laughing dar ea a fost cu un baiat pe nume ali el era exact opusul meu:idiot, nesimtit si foarte batjocoritor i tot cazul au fost imrepuna vreun 1 sau chiar 2 si apoi s-au despartit(dar ei inca erau impreuna) si eu n-am stiutasa ca m-am gandit sa-i spun deisei tot ce a zis ali despre ea..si ii vorbea foarte urat dar am ivatat ca nu trebuie sa ma bag unde numi fierbe oala asa ca i-am spus.Si apoi sau certat din cauza mea si de abia atunci mi-am dat seama ca s-au despartit cu adevarat si ma simteam putin vinovat..acum mereu cand o vad nu mai pot sa vorbesc si decat stau intr-un colt si o prives...acum nu vrea sa par obsedat dar intrebarea este oare ma place? Putine repere dupa care m-as putea lua eu o plac mult si mereu am placut-o dar nu am avut curaj sa eu spun si mai era si cu ali...Hellp si promit funda! big grin

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Vinovat pentru despartirea lor nu are de ce sa te simti, pana la urma tot s-ar fi despartit, de placut nu stiu ce sa zic daca te place sau nu, eu te-as sfatui sa nu mai stai intr-un colt atunci cand o vezi si sa mergi sa vorbesti cu ea

| VampireBlood a răspuns:

Nu am inteles prea multe din ce ai scris, dar cred ca ai facut bine ca i-ai spus.Baiatul ala daca o iubea nu o facea in toate felurile si daca ea a aflat adevarul, eu zic ca te apreciaza si-ti multumeste-n felul ei ca "i-ai deschis ochii".

| RexCuParuCret a răspuns:

Deci eu nu-s Nostradamus sau Nikolai Berdyaev ca sa stiu daca te place. Acum ca nu mai e cu el acum e sansa ta sti cum se zice acum ori niciodata pentru ca poate se vor impaca.Si de aia daca o placi atat de mult pecat ai scris atunci fa-o si spune-i dar sa fiti singuri pentru ca asa e cel mai bine si cel mai sincer.Nohh iubeste Palmieri.

| Incepator01 a răspuns:

1. Esti foarte modest.
2. De ce te bagi in treaba lor?
3. Nu te mai baga peste fata altuia ca nu-i frumos.