| kinder96 a întrebat:

ultima oara am facut peeting cu iubita mea in ianuarie dar faca contact sexual direct doar prin haine si am ejaculat in haine. Ciclu menstrual i-a venit prima oara la 31 de zile si a tinut-o 7 zile, acum i-a venit cm la 28 de zile si are deja 4 zile de cand o tine. Daca i-a venit deja de doua ori credeti ca nu are sanse sa fie insarcinata? Va rog sa nu raspundeti la misto.

Răspuns Câştigător
| Oana92 a răspuns:

Simplul fapt ca ati avut hainele pe voi era o garantie ca nu va ramane insarcinata. Singura voastra sansa e sa se inventeze transplantul de creier...

4 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Cum sa nu ti se raspunda la misto?
Acum doua luni erai o tanara virgina speriata ca a ramas insarcinata de la colacul de la wc sau intrebai daca sperma trece vioaie si reproducatoare prin chiloti si blugi, apoi face o pauza pe degetelele tale ca pana la urma sa ajunga la destinatie. Acum esti un "iubit" cu alte probleme, dar de fapt tot alea. Sau esti "iubita" care vrea sa omoare sperma cu spirt. Ce naiba ai/aveti? faceti misto de noi, ori de voi?
Daca va bantuie atatea griji si indoieli si va cuprinde disperarea la orice gest erotic, ce placere mai gasiti in sex sau cum naiba se numeste ce faceti voi? mai bine jucati o tabla sau faceti rebus.

| Emilian65 a răspuns:

Daca i-a venit menstruatia de doua ori dupa pettingul care l-ati facut nu este gravida.

| Sfatosul2012 a răspuns:

Da nu cred ca e insarcinata. Dar daca vrei sa inlaturi orice indoiala dupa ciclu sa si faca un test de sarcina.

| SSJGohan3 a răspuns:

Nu mai are sanse sa fie insarcinata, poate doar un caz de 0. 0001% dar aproape imposibil