anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ultimul sex a fost o adevarata catastrofa. Cand a vrut sa ejaculeze a scos penisul, dar prezervativul a ramas in mine. El a ejaculat afara, prezervativul l-am scos peste cateva ore. C.m s-a sfarsit cu 9 zile-n urma. Imi fac griji sa nu fi ramas insarcinata. Sa iau o pastila de urgenta?

20 răspunsuri:
| infectieacuta a răspuns:

rolling on the floor) ce tare.

| Valeria23 a răspuns (pentru infectieacuta):

Si eu azi am ris, dar ieri eram in soc!

| grab a răspuns:

Nu ai patit nimic.

| Valeria23 a răspuns (pentru grab):

Sa nu mai iau pastila, da?

| Azµre a răspuns:

Cum mama dracu să lași prezervativul câteva ore în tine... să fim serioși trebuia pescuit atunci cât încă era cald...

| Ronnie35 a răspuns (pentru Azµre):

laughing))))

| Ronnie35 a răspuns:

Buna! Eu zic ca n-ai de ce sa-ti faci griji. Doar tu ai spus ca el a ejaculat afara plus ca aveai si prezervativul in tine...
Insarcinata ramai doar atunci cand sperma lui intra in contact cu vaginul tau, ceea ce la tine nu s-a intamplat.
So, stai calm, sweety!

| Ronnie35 a răspuns:

Stay* TPU mi-a modificat automat

| darrio2007 a răspuns (pentru Azµre):

Cata minte pot sa aiba.Mare-i gradina!

| darrio2007 a răspuns:

Acum m-am oprit din ras.La ce a mai scos-o cand stia ca are caciulita? Tu cu ce crezi ca ramai insarcinata? Cu prezervativul? Daca el a ejaculat afara? Poate vei naste niste pneuri.De iarna.Ca inca nu le-am cumparat.

| grab a răspuns (pentru Valeria23):

Si asa e prea tarziu, dar daca nu ti-au intrat spermatozoizii in vagin n-ai nimic!

| Darkangelzn a răspuns:

Nu ai patit nimic deoarece daca a ejaculat afara si nu in tine e ok! Funda?

| Azµre a răspuns (pentru darrio2007):

Dacă îl chema și mihai... o să scoată Micheline rolling on the floor

| bobbyjah a răspuns (pentru Azµre):

XDD

| Cristiann25 a răspuns:

Era frig afara si ai zis sa il tii si pe bietul prezervativ la caldurica?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Trebuia scos prezervativul imediat, inseamna ca a alunecat, fiindca nu sunteti in stare si nu stiti sa folositi corect un prezervativ!
Nu ai ramas insarcinata!
Te pup!

| mona a răspuns:

Nu lua nicio pastila

| Laurentiu_Barbu_1985 a răspuns:

Vrei sa spui ca la nici unul dintre voi nu i-a trecut prin minte ca ati folosit prezervativ si l-ati lasat acolo atata timp? Inseamna ca sexul nu e pentru voi, deci NU mai faceti caci nu stiti nimic despre el! Si nu, nu esti insarcinata.

Răspuns utilizator avertizat
| UTB a răspuns:

Mai atenta data viitoare