| Pisicuțepisicuțe a întrebat:

Un baiat care are prietena tot se da pe langa mine si pe fiecare seara ma intreaba de vorba pe mess. Uneori avem discutii banale de exemplu despre masini happy. Dar uneori incepe cu niste subiecte ciudate ( stitii voi la ce fel de subiecte ma refer big grin ). Si aseara am fost sa ne plimbam cu masina si am fost in parc si m-a tinut numai in brate si ma pupa pe gat. Ce sa fac? El a zis ca ii place felul meu de a gandii si bla bla bla. Oare de ce ii place sa stea mereu in preasma mea? Stie ca nu o sa reuseasca sa ma faca sa ii ajung in pat

7 răspunsuri:
| Annim a răspuns:

laughing ahh deci asta-i treaba! PS: daca are masina cu siguranta ai sa jungi in pat bby trebuie doar timplaughing. Dar chestia e alta : tie iti place de el? nu de alta dar am impresia ca te atrage doar masina lui o fata normala care nu agreeaza asa tip nu iese in oras doar ca sa se plimbe cu masina lui!

| Pisicuțepisicuțe explică (pentru Annim):

laughing)))))))). El nu prea ma atrage laughing)) dar masina o ador rolling on the floor. Recunosc oarecum ma intereseaza si situatia financiara pentru ca eu am cu ce sa ma intretin si vreau ca persoana cu, care stau sa nu fie unu care sa vrea sa ii platesc eu consumatia

| Annim a răspuns (pentru Pisicuțepisicuțe):

De cind e lumea este cunoscuta o lege pentru toti barbatii : daca te intilnesti cu o femeie intr-o cafenea, bar sau restaurant barbatul e clar ca plateste. Desigur inteleg ca sunteti femei e natural sa va atraga cei mai instariti dar crede-ma vei regreta daca te aventurezi intro relatie serioasa fara simpatie pentru persoana de aproape. Fa ce vrei acesta a fost sfatul meu. Have a good day! happy

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Pisicuțepisicuțe):

Materialisto, doar atîta i ti place la el? Masina?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Pisicuțepisicuțe):

Păcat că există in lume fete ca voi.

| Bobo31 a răspuns:

Incearca sa te joci cu el adica ma refer sa il voci pe degete.smug
Baietii din ziua de azi ce crezi ca vreau?
Rar mai gasesti cate unu' cuminte dar asta foarte rar.
Ai mare grija, sper ca ti-am fost de ajutor.