anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

un baiat care m-a placut cam 3 ani si se dadea la mine, dar nu am fost cu el si si-a gasit o prietena care imi seamana, a facut un an de cand e cu ea si eu incepusem sa-mi dau seama ca tin la el de cand am vazut ca e cu tipa aia. Acum 4 zile am iesit cu gasca afara, sunt momente cand mai ies cu ei si tipa aia " prietena lui" nu este si e diferit fata de mine, adica ma ia in brate si voia sa-l sarut. Dar cand e cu ea, mereu se fereste sa se ia in brate cu ea sau sa se sarute, ca sa nu ii vad eu gen...Nu l-am sarutat pentru ca stiu ca are prietena si el nu trebuie sa stie ca tin la el, cand le-am spus sa ma duca acasa pentru ca era tarziu el m-a tinut de mana tot drumul, am observat asta tarziu si cand am incercat sa ma retrag de langa el s-a uitat la mine si mi-a spus "sa nu incerci sa faci asta". Chestia e ca eu nu stiu daca mai tine la mine, adica de ce ar vrea sa il sarut si de ce m-ar lua in brate daca suntem doar amici si el are iubita de aproape un an... Prietenii nostri comuni nu spun nimic cand il vad apropiat de mine, ba chiar se departeaza ca si cum el trebuie sa imi spuna ceva,dar nu stiu ce,a incercat odata sa-mi explice ceva dar nu am inteles nimic, e prea complicat.So crezi ca mai tine la mine?

Răspuns Câştigător
| NoRegretsxx a răspuns:

Da e posibil sa mai tina la tine.
De ce nu trebuie sa stie ca tu il placi?
Ai chef de jocuri din alea prostesti?
Daca vrei sa fii fericita cu el lasa copilarismele deoparte si stai de vb cu el sa lamuriti ce inseamna ceea ce incercati voi sa faceti cand iesiti afara.
Situatia este oricum penibila pentru ca el e cu cineva de 1 an si la urma urmei tu ai avut sansa ta cu el si i'ai dat cu piciorul.

| IthinkIly a răspuns (pentru NoRegretsxx):

Nu pot sa-i spun ca il plac, m-as simti prost.Plus de asta, inainte sa fie cu tipa aia [ dupa ce a cunoscut-o a 2-a zi a fost cu ea] eram apropiati si jucam adevar si provocare si m-a sarutat dintr-o provocare prosteasca, a vazut ca nu l-am respins si totusi s-a dus la alta happy Probabil si-ar fi putut da seama ca incep sa il plac...
Si stiu ca am dat cu piciorul, dar totusi, de ce sa fie cu tipa aia care arata asemanator cu mine.

| NoRegretsxx a răspuns (pentru IthinkIly):

Cum sa te simti prost mai? Ai innebunit? Tie iti e teama sa nu fii respinsa de fapt si de drept.
Dupa ce te' a sarutat, s-a combinat cu aia pentru ca stia ca il place.
Problema cu barbatii in vaz ca nu stiai.ei nu au treaba cu aporopurile, subintelesurile, chestii indirecte samd.
Tu ai auzit de treaba "genul meu de fata/baiat e..." De aia sta cu o fata care seama cu tine si viceversa. Pentru ca voi sunteti genul lui.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bravo lui, si cu una si cu alta in stand by. as zice ca de asta sa mai fi, dar e plin de fapt.

| TurboBlaster a răspuns:

Este posibil sa mai tina la tine dar stai pe faza pana iti zice!
Bafta!